Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

‘Grožis, sveikata‘ temos archyvas

Patarimai iš viso pasaulio

Alyvu aliejus Kiekviena tauta turi savų, laiko patikrintų sveikatos ir ilgaamžiškumo receptų. Kai kurie jų iš tiesų vertingi ir veiksmingi! Norite neturėti antsvorio? Išmeskite keptuvę! Korėjietiška virtuvė laikoma sveikiausia pasaulyje, mat čia beveik viskas verdama: ne tik ryžiai, bet ir daržovės, žuvis, mėsa.

Minčių galios įtaka imuninei sistemai

teigiamas mastymas Visi girdėjome posakį: "Mes esame tai, ką valgome". Ir jis yra teisingas. Tačiau gydytojai imunologai vis dažniau prabyla apie tai, kad: "Mes esame tai, kaip mąstome". Pasaulyje daugybė tyrimų įrodė, kad skirtingos organizmo sistemos vienos su kitomis "kalbasi", yra susijusios. Pastebėtas ypač glaudus nervų, endokrininės ir imuninės sistemų ryšys. 

Kaip gerti sultis?

sultys Sultys tik tada turės gydomąjį poveikį organizmui, jei bus geriamos tinkamai. Patartina kelis kartus per savaitę išgerti ne mažiau kaip apie litrą sulčių. Tai padeda atstatyti pažeistas, nesveikuojančias ląsteles, maitina organizmą. Vaisių ir daržovių, iš kurių spausite sultis, geriau nelupti, nevalyti, nes būtent po žievele susikaupia daugiausia vitaminų. Sultys geriamos visiškai šviežios, ką tik išspaustos.

Dešimt būdų, kurie padės nepriaugti svorio

greitas maistas Kasmet priaugate po keletą nereikalingų kilogramų? Kas bus, jei taip ir toliau? Gal vertėtų kažką keisti? Štai dešimt būdų, kurie padės nepriaugti svorio. Pamirškite greito maisto užkandines.Jose gamintas maistas neturi jokių vertingų medžiagų, jame gausu riebalų ir nereikalingų kalorijų. Jei, visgi, teko pietauti greito maisto užkandinėje, vakarienei suvalgykite kažko lengvo, turinčio daug vitaminų ir ląstelienos.

Mityba ir vėžio profilaktika

grudai Kadangi yra daug vėžio tipų, be to, šią ligą sukelia daug iki šiol galutinai nenustatytų veiksnių, sunku tvirtinti, kad vien tinkama mityba padėtų visiškai išvengti vėžio. Vis dėlto žinoma, ne tik kokie maisto produktai didina pavojų susirgti vėžiu, bet ir kokie padeda apsisaugoti nuo šios ligos. Kuo daugiau valgykite vaisių, daržovių ir neskaldytų grūdų gaminių – šie maisto produktai labiausiai padeda apsisaugoti nuo vėžio. Juose gausu ląstelienos, vitaminų ir mineralų – įrodyta, kad šios medžiagos padeda išvengti įvairių tipų vėžio.

Kad skutimasis būtų malonus

vyras skutasi Kiekvieną rytą, kartais rečiau, visi vyrai ne tik prausiasi po dušu, bet ir skutasi. Šiais, skubėjimo laikais, svarbu nusiskusti ne tik švariai, bet ir greitai. Yra du būdai: greitai ir sausai nusiskusti su mašinėle ir kitas, kiek ilgiau užtrunkantis būdas – skutimasis peiliukais. Ir vienas, ir kitas būdas turi savų trūkumų ir privalumų. Naudodamiesi šiuo prietaisu nusiskusite gretai ir patogiai, be to nereikės naudoti skutimosi želė ar putų, tad sutaupysite pinigų.

Kaip apsisaugoti nuo uodų?

uodas Ne vienas jau pajutome, kad šiais metais gana anksti pradėjo atakuot uodai. Mieste gal mažiau, tačiau sode ar prie vandens telkinio ramiai pasėdėti praktiškai neįmanoma. Daugybiniai įkandimai, patinimai, niežulys ypač erzina. Tokia odos reakcija yra dažna, nes siurbdama kraują, uodo patelė išskiria seiles, kurios ir sukelia alergines mūsų odos reakcijas. Įkandimo vieta gali net ištinti, galimas ir skausmas. Jeigu norite įveikti savo priešą-sužinokite apie jį kuo daugiau.

Kaip priaugti svorio?

Birželis 14, 2010. | Žymės sportas, kalorijos, svoris, priaugti, kmi | Grupė Grožis, sveikata
mergina valgo Taip, Jūs perskaitėte teisingai, šiame straipsnyje tikrai bus kalbama ne apie tai, kaip numesti, bet kaip priaugti svorio. Sutikime, tai gana reta problema, bet visgi, ji egzistuoja. Per mažai sveriantys žmonės patenka į tam tikrą rizikos grupę ir dėl nusilpusio imuniteto gali susirgti daugeliu ligų. Kokios per mažo svorio priežastys? Jų gali būti įvairių: pernelyg greita medžiagų apykaita, bulimija arba anoreksija, kartais per mažą svorį lemia genai.

Kad atostogos būtų ramios...

kudikis su kepure Rizika susirgti odos vėžiu su amžiumi didėja, todėl kad didėja bendra odą pažeidusių ultravioletinių spindulių dozė. Svarbiausia nepiknaudžiauti saulės spinduliais, nebūti tiesioginiuose saulės spinduliuose nuo 12val iki 16val.- tuo tarpu saulė pati pikčiausia.

Maksimaliai išnaudokite elipsinio treniruoklio galimybes

elipsinis treniruoklis Elipsinį treniruoklį rasite kiekviename sporto klube – jis vienas populiariausių. Šis treniruoklis leidžia laisvai judėti ir lavina beveik visus kūno raumenis. Juo galite eiti į priekį ir atgal, treniruoti kojas, rankas, juosmenį. Štai keletas patarimų, kurie padės išnaudoti šį treniruoklį kaip galima efektyviau. Jums rūpi širdies veikla?
1
1 / 5