Įrašai, turintys ‘druska‘ žymę
Sultys tik tada turės gydomąjį poveikį organizmui, jei bus geriamos tinkamai. Patartina kelis kartus per savaitę išgerti ne mažiau kaip apie litrą sulčių. Tai padeda atstatyti pažeistas, nesveikuojančias ląsteles, maitina organizmą. Vaisių ir daržovių, iš kurių spausite sultis, geriau nelupti, nevalyti, nes būtent po žievele susikaupia daugiausia vitaminų. Sultys geriamos visiškai šviežios, ką tik išspaustos.
Kai kurie sako, kad druska – nesveika. Kiti tvirtina, kad šiek tiek druskos ne tik nekenkia, bet yra naudinga. Nei su vienais, nei su kitais ginčytis negalima. Nors dažniausiai druska vartojama valgiams sūdyti, ji gali būti naudinga ir buityje. Šiame straipsnyje pateikiami keletas netradicinių būdų pasūdyti sau gyvenimą.
Nustebau, kad druska gali turėti tiek daug gerų savybių. Tai kasdienis mūsų valgio pagardinimas. Anksčiau manyta, kad per daug druskos maiste, gali sukelti kraujo spaudimą, tačiau vis dažniau pasigirsta kitokių nuomonių. Britų medikai viename straipsnyje pareiškė, jog druska turi mažai įtakos kraujo spaudimui. Be abejo, geriau patiekalų per daug nenusūdyti. Druska jau seniai vartojama ne tik patiekalų ruošime, bet jos dedama ir į desertus, kad „užfiksuoti“ skonį.