Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘vanduo‘ žymę

Dešimt būdų, kurie padės nepriaugti svorio

greitas maistas Kasmet priaugate po keletą nereikalingų kilogramų? Kas bus, jei taip ir toliau? Gal vertėtų kažką keisti? Štai dešimt būdų, kurie padės nepriaugti svorio. Pamirškite greito maisto užkandines.Jose gamintas maistas neturi jokių vertingų medžiagų, jame gausu riebalų ir nereikalingų kalorijų. Jei, visgi, teko pietauti greito maisto užkandinėje, vakarienei suvalgykite kažko lengvo, turinčio daug vitaminų ir ląstelienos.

Guminiai kilimėliai

neilono kilimo privalumas Pagaminti iš NBR (Nitrilo) aktyviosios gumos: Išlaiko statinį krūvį.Atsparūs alyvai bei tirpikliams.Atlikti šių kilimėlių degumo bandymai.Neslidūs. Įprastos naudojimo vietos: šalia išorinių durų: ypač patogu žiemos metu, kai lauke sninga ar šlapdriba. Kilimėlis užtikrina saugumą – neleidžia paslysti.

Namui būtini izoliacinių plėvelių sluoksniai (1 dalis)

garo izoliacine plevele Statant šiuolaikines konstrukcijas pagal naujausias technologijas, atsirado būtinybė naudoti ir naujas medžiagas – įvairias statybines plėveles. Pagrindinė jų funkcija – saugoti šilumos izoliacijos sluoksnį nuo drėgmės ir neleisti atsirasti šilumos nuostoliams. Šių plėvelių vaidmuo ypač svarbus, kai šilumos izoliacija yra iš akmens ir stiklo vatos. Pirmoje šio straipsnio dalyje pakalbėsime apie garo izoliaciją.Bet kokio pastato viduje besikaupianti drėgmė garų pavidalu kyla aukštyn, kol pasiekia nepralaidų sluoksnį, kur dėl temperatūrų skirtumo kondensuojasi.

Patarimai žvejams, kaip subalansuoti plūdę

Birželis 2, 2010. | Žymės Patarimai, vanduo, zvejams, plude, pincetas | Grupė Įvairenybės
pludes balansavimo prietaisas Norint subalansuoti plūdę, jums prireiks specialaus prietaiso plūdės subalansavimui (parodytas paveikslėlyje), indo, pripildyto vandens, geriausia filtruoto, nes vanduo iš čiaupo duos šiokią tokią paklaidą, svarelių bei pinceto. Norėdami pasiekti kuo tikslesnį rezultatą, kai subalansuosite plūdę, leiskite jai drauge su prietaisu bei svareliais pamirkti vandenyje. Kaip vyksta plūdės balansavimo procesas? Gana paprastai: plūdės kilį įstatykite į specialų balanso lizdą, o paskui pincetu aplink lėkštutę sudėkite svarelius.

Jaunystės sargai

woman_face Gyvenimo tempas šiais laikais ne vieną jauną moterį priverčia atrodyti keliasdešimt metų vyresne, nei yra iš tikrųjų. Kad būdama dvidešimties neatrodytum lyg gyvenimo užvaikyta keturiasdešimtmetė, pasirūpink savo mityba, bei laikykis keletą patarimų. Taip išvengsi ne tik sveikatos sutrikimų, bet ir jausiesi žvalesnė, pilnesnė gyvenimo energijos.

9 priežastys, kodėl verta gerti vandenį

stikline.jpg Ko gero, dauguma mūsų žino apie vandens naudą mūsų organizmui. Tačiau dažnas, net ir puikiai žinodamas apie vandens naudą, neprisiverčia jo išgerti per dieną didesnį kiekį. Geriame kavą, arbatą, sultis, alkoholį, pieną ir kitus skysčius, bet apie vandenį pamirštame. Organizmui ilgainiui pradeda trūkti vandens. Tad, kodėl verta gerti vandenį?

Vandens taupymas

dusas.JPG Vanduo mums yra gyvybiškai svarbus. Ne tik žmogaus  kūno didžiąją dalį sudaro vanduo, bet ir žemės paviršius žiūrint iš kosmoso „mėlynuoja“. Ar žinojote, jog Afrikos gyventojas per dieną vidutiniškai suvartoja mažiau vandens, nei europietis vienu kartu nuleidžia į unitazą...? Mokinkimės būti labiau socialiai atsakingi bei taupykime vandenį.