Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Maksimaliai išnaudokite elipsinio treniruoklio galimybes

Elipsinį treniruoklį rasite kiekviename sporto klube – jis vienas populiariausių. Šis treniruoklis leidžia laisvai judėti ir lavina beveik visus kūno raumenis. Juo galite eiti į priekį ir atgal, treniruoti kojas, rankas, juosmenį. Štai keletas patarimų, kurie padės išnaudoti šį treniruoklį kaip galima efektyviau.

 

  • Jums rūpi širdies veikla? Skaičiuokite, kiek apsukų padarote per minutę. Patartinas tempas yra 140 – 160 žingsnių.

 

  • Turite nedaug laiko? Tuomet treniruokite rankas ir kojas vienu metu. Stenkitės rankoms ir kojoms suteikti vienodą kiekį krūvio. Šitaip išlaikysite intensyvesnį širdies ritmą, stiprinsite visą kūną. Treniruoklio rankenas laikykite tvirtai ir stumkite su jėga, nes taip geriau treniruojami rankų raumenys.

 

  • Norite tvirtų šlaunų? Stebėkite, kaip juda jūsų pėdos. Spausdami kulnus prie pedalų, treniruosite sėdmenis ir užpakalinę šlaunų dalį, o svorį labiau suteikdami priekinei pėdų daliai, treniruosite šlaunų priekį.

 

  • Kiekviena moteris svajoja apie stangrų užpakaliuką. Tokiu atveju ant treniruoklio sportuoti patartina kiek palinkus. Pasilenkimo kampą kas keletą minučių reikėtų keisti. Treniruotė bus efektyvesnė.

 

  • Svajojate apie gražų liemenį? Treniruokitės ant elipsinio nesilaikydami už rankenų. Rankas galite padėti ant šonų ir minkite. Bet atminkite, kad negalima svyruoti į šonus, stenkitės „eiti“ kuo tiesiau.