Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘stresas‘ žymę

Dešimt būdų, kurie padės nepriaugti svorio

greitas maistas Kasmet priaugate po keletą nereikalingų kilogramų? Kas bus, jei taip ir toliau? Gal vertėtų kažką keisti? Štai dešimt būdų, kurie padės nepriaugti svorio. Pamirškite greito maisto užkandines.Jose gamintas maistas neturi jokių vertingų medžiagų, jame gausu riebalų ir nereikalingų kalorijų. Jei, visgi, teko pietauti greito maisto užkandinėje, vakarienei suvalgykite kažko lengvo, turinčio daug vitaminų ir ląstelienos.

Kaip kovoti su stresu (3 dalis)

stress1.jpg Prieš pradedant skaityti šią dalį, siūlyčiau peržvelgti pirmąją ir antrąją "Kaip kovoti su stresu" dalis. Praleisk pro ausis Ugdyk gebėjimą praleisti nesvarbius dalykus pro ausis. Nesvarbu, ar esi namie, ar darbe, ar su draugais – stenkis išvengti konfliktinių situacijų. Venk jautrių temų ir nesibaigiančių debatų. Vėluoji pas gydytoją ar nenusipirkai kažko,

Kaip kovoti su stresu (2 dalis)

Spalis 5, 2009. | Žymės stresas, kaip kovoti su stresu | Grupė Įvairenybės
stresas.jpg Tai jau antroji "Kaip kovoti su stresu" dalis. Pirmąją gali pasiskaityti čia ir dar lauk ir trečiosios, kurioje bus pateikta dar daugiau patarimų, kaip nepasiduoti nuovargiui ir stresui bei kaip jo išvengti. Veik organizuotai Tiek darbe, tiek namie kasdien (nebent išeina pasiplanuoti ilgesniam laikui) susidaryk sąrašą darbų, kuriuos per dieną turi atlikti. Susidėliok tuos darbus pagal prioritetus ir atliktus pažymėk varnele (ar kažkaip kitaip, kaip tau patinka).

Kaip kovoti su stresu (1 dalis)

stresas.gif Šiuolaikinis gyvenimo ritmas reikalauja iš mūsų susitvarkyti su daugybe pareigų tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime: karjera, mokymasis, rūpinimasis vaikais ir panašiai. Ir nors nedidelis streso kiekis gali būti puikus motyvatorius, jei jis tampa nekontroliuojamas, gali turėti neigiamų pasekmių tiek fizinei, tiek psichinei sveikatai. Lygiai taip pat neigiamai įtakoti ir bendravimą su kitais žmonėmis bei asmeninius santykius.

Buitinis stresas

Stresas- baisus dalykas. Daugiau ar mažiau stresą patiriame visi. Tai natūrali organizmo reakcija į tam tikras aplinkybes. Nedidelis stresas skatina žmogų veikti, mąstyti, suteikia gyvenimui spalvų. Tačiau būna taip, kad gyvenime ne visada pavyksta atsipalaiduoti ir atsikratyti įtampos. Ilgainiui, kasdienis stresas gali sugadinti žmogui gyvenimą. Keletas patarimų kaip kovoti su buitiniu stresu:

Kaip kovoti su stresu darbe

Neabejoju, kad streso darbe neišvengiame nei vienas. Dažniausiai darbinio streso priežastis yra per didelis krūvis ir nesugebėjimas susitvarkyti su jums pateiktomis užduotimis. Kad darbas jums tapo kančia gali pajusti ir „bosas“, ir bendradarbiai, ir šeimos nariai. Retas kuris eina į darbą kaip į šventę. Darbą turite „prisijaukinti“, išmokti įveikti iškilusius sunkumus ir rutiną. Kad būtų lengviau keletas patarimų jums, kaip kovoti su stresu darbo vietoje: