Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘oda‘ žymę

Kad skutimasis būtų malonus

vyras skutasi Kiekvieną rytą, kartais rečiau, visi vyrai ne tik prausiasi po dušu, bet ir skutasi. Šiais, skubėjimo laikais, svarbu nusiskusti ne tik švariai, bet ir greitai. Yra du būdai: greitai ir sausai nusiskusti su mašinėle ir kitas, kiek ilgiau užtrunkantis būdas – skutimasis peiliukais. Ir vienas, ir kitas būdas turi savų trūkumų ir privalumų. Naudodamiesi šiuo prietaisu nusiskusite gretai ir patogiai, be to nereikės naudoti skutimosi želė ar putų, tad sutaupysite pinigų.

Girą gerti sveika

gira Girą daugelis mėgsta: ji puikiai numalšina troškulį, pagerina apetitą prieš valgį, padeda virškinti sočiai prisivalgius. O liaudies medicinos žinovai šiam įprastam gėrimui priskiria nemažai gydomųjų savybių.Pastaruoju metu daug kalbama apie natūralaus, gyvomis bakterijoms surauginto jogurto naudą. Tačiau tikrai nedaug kas žino, kad gera gira žarnyno mikroflorą veikia ne prasčiau už išgirtąjį jogurtą. Mielėmis ir pieno bakterijomis surauginta gira normalizuoja skrandžio sulčių rūgštingumą, naikina žarnyne besidauginančias pavojingas bakterijas ir sukuria palankias sąlygas naudigosioms bakterijoms vystytis.

Kosmetika su placenta

mikroskopas Pasaulyje garsios žvaigždės stebina mus puikia savo išvaizda. Viena jų neblėstančio grožio ir jaunystės paslapčių – kosmetika su placenta. Tiek moterys, tiek vyrai naudoja šią jaunystės eliksyru vadinamą kosmetiką. Kodėl?Kaip teigiama, tai viena veiksmingiausių ne intervencinių odos jauninimo ir gražinimo priemonių. Jos poveikis pasireiškia jau po kelių dienų: oda paskaistėja, suvienodėja jos spalva, išnyksta spuogai ir pigmentinės dėmės, po kelių savaičių pastebimai sumažėja raukšlių.

Teisingas skutimasis. Ką reikėtų žinoti?

vyras skutasi Niekas nepaneigs, kad veidas yra pagrindinė žmogų reprezentuojanti kūno dalis. Mums bendraujant su kitais, pirmiausia dėmesys kreipiamas į veidą. Kaip tik todėl veidą reikia itin kruopščiai prižiūrėti. Viena opiausių problemų iškylančių vyrams veido priežiūros srityje – barzdos skutimasis. Labai daug vyrų nežino, kaip teisingai nusiskusti, todėl veido odą kankina bėrimai, įaugę plaukeliai ir kitos problemos.

Pasigaminkite natūralių kūno šveitiklių (2 dalis)

kuno sveitikliai Medus, apelsinų žievelės, karamele kvepiantis rudasis cukrus ir cinamonas – tai ne tik gardžiausių kepinių prieskoniai, bet ir natūralių kūno šveitiklių sudėtinės dalys, kiekviena savaip puoselėjanti odą.Natūralūs, namuose pasigaminti kūno šveitikliai efektyviai pašalina negyvų ląstelių sluoksnį, gerina kraujotaką, drėkina ir lygina odą, padeda jai geriau absorbuoti po šveitimo procedūros naudojamas medžiagas, saugo nuo plaukelių įaugimo po depiliacijos. Namuose gamintus šveitiklius kūnui galima naudoti 3 – 4 kartus per savaitę prausiantis duše ar vonioje.

Pasigaminkite natūralių kūno šveitiklių (1 dalis)

kuno sveitiklio gaminimas Medus, apelsinų žievelės, karamele kvepiantis rudasis cukrus ir cinamonas – tai ne tik gardžiausių kepinių prieskoniai, bet ir natūralių kūno šveitiklių sudėtinės dalys, kiekviena savaip puoselėjanti odą. Natūralūs, namuose pasigaminti kūno šveitikliai efektyviai pašalina negyvų ląstelių sluoksnį, gerina kraujotaką, drėkina ir lygina odą, padeda jai geriau absorbuoti po šveitimo procedūros naudojamas medžiagas, saugo nuo plaukelių įaugimo po depiliacijos. Namuose gamintus šveitiklius kūnui galima naudoti 3 – 4 kartus per savaitę prausiantis duše ar vonioje.

Laimingosios odos valandos

odos-prieziura.jpg Odai praradus drėgmę, ji ima džiūti. Bet yra būdas, leidžiantis vos per kelias sekundes sudrėkinti odą ir padidinti jos tonusą. Tai purškiamasis terminis vanduo – požeminis vanduo, kylantis iš žemės paviršių daugybinių karštų telkinių ir geizerių pavidalu. Jo sudėtyje yra mineralinių druskų ir mikroelementų, kurie optimaliai atitinka žmogaus organizmo mikroelementų ir mineralų sudėtį. Terminio vandens, skirto odai drėkinti, galima įsigyti kosmetikos parduotuvėse bei vaistinėse.

Odinės plytelės.

new2.jpg Dar viena naujovė sienų ir grindų dangos pasaulyje – odinės plytelės. Vietoj įprastų keraminių. Odinės plytelės sukuria jaukią aplinką, o interjeras jų dėka tampa stilingas ir originalus. Įsivaizduokite, kaip basomis žengiate per minkštas šiltas odines grindis... Dizainerių teigimu, toks naujoviškas dangos variantas puikiai tiktu elegantiškam art-deko stiliaus interjerui bei stilizuotam etniškam stiliui.

Normalios, mišrios ir jautrios odos priežiūros paslaptys

grazi-oda2.jpg Kaip ir žadėjau anksčiau, šį kartą aprašysiu mišrios, normalios ir sausos odos priežiūros ypatumus (prieš tai aprašiau riebios ir sausos odos priežiūros paslaptis). Tu jau tikrai žinai, kad norėdama išlaikyti sveiką ir gražią odą turi ir sveikai gyventi, kuo mažiau rūkyti, gerti alkoholio ir kavos, vengti streso ir iki nakties trunkančių vakarėlių, miegoti kiekvieną vakarą eiti tuo pačiu metu ir ramiai

Sausos ir riebios odos priežiūros paslaptys

grazi-oda.jpg Oda, tiesiogine to žodžio prasme, yra viso tavo kūno sargybinis. Tačiau net ir sargybiniais reikia pasirūpinti :). Žinodama keletą paslapčių ir juos vykdydama (ir pati gi žinai, kad žinojimas nieko nedarant naudos tikrai neduoda :) ), tikrai galėsi džiaugtis švaria, sveika ir minkštutėle oda. Prieš pradėdama skaityti patarimus,
1
1 / 2