Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘sultys‘ žymę

Kaip gerti sultis?

sultys Sultys tik tada turės gydomąjį poveikį organizmui, jei bus geriamos tinkamai. Patartina kelis kartus per savaitę išgerti ne mažiau kaip apie litrą sulčių. Tai padeda atstatyti pažeistas, nesveikuojančias ląsteles, maitina organizmą. Vaisių ir daržovių, iš kurių spausite sultis, geriau nelupti, nevalyti, nes būtent po žievele susikaupia daugiausia vitaminų. Sultys geriamos visiškai šviežios, ką tik išspaustos.

Kaip sveikiausia konservuoti braškes?

Birželis 3, 2010. | Žymės sultys, braskes, konservuoti, dziovinti | Grupė Kulinarija
braskes Šaldykite. Tai geriausias ir mažiausiai laiko užimantis konservavimo būdas. Uogas nuplaukite, suberkite ant virtuvinio popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol viskas nudžius. Tuomet sudėkite braškes į plastiko indelius, patalpinkite į šaldiklį. Uogas galima suberti ir į specialius polietileno maišelius su spaustukais. Atšildytas uogas skanaukite su blyneliais, desertais, naudokite padažams gaminti.

Kokios sultys naudingiausios organizmui?

sultys.jpg Šviežios sultys teikia energijos ir padeda išlaikyti gerą sveikatą. Patartina gerti įvairių rūšių sultis, nes šitaip organizmas gauna daugelį reikiamų vitaminų. Sultyse yra vitaminų, mineralų, pektinų, organinių rūgščių ir natūralaus cukraus. Kasdien patartina išgerti bent po dvi stiklines šviežiai spaustų sulčių. Tiesa, sergant kai kuriomis ligomis, pavyzdžiui, opalige, pankreatitu, cukriniu diabetu, sulčių gerti nepatartina.