Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘Patarimai‘ žymę

Patarimai iš viso pasaulio

Alyvu aliejus Kiekviena tauta turi savų, laiko patikrintų sveikatos ir ilgaamžiškumo receptų. Kai kurie jų iš tiesų vertingi ir veiksmingi! Norite neturėti antsvorio? Išmeskite keptuvę! Korėjietiška virtuvė laikoma sveikiausia pasaulyje, mat čia beveik viskas verdama: ne tik ryžiai, bet ir daržovės, žuvis, mėsa.

Patarimai žvejams, kaip subalansuoti plūdę

Birželis 2, 2010. | Žymės Patarimai, vanduo, zvejams, plude, pincetas | Grupė Įvairenybės
pludes balansavimo prietaisas Norint subalansuoti plūdę, jums prireiks specialaus prietaiso plūdės subalansavimui (parodytas paveikslėlyje), indo, pripildyto vandens, geriausia filtruoto, nes vanduo iš čiaupo duos šiokią tokią paklaidą, svarelių bei pinceto. Norėdami pasiekti kuo tikslesnį rezultatą, kai subalansuosite plūdę, leiskite jai drauge su prietaisu bei svareliais pamirkti vandenyje. Kaip vyksta plūdės balansavimo procesas? Gana paprastai: plūdės kilį įstatykite į specialų balanso lizdą, o paskui pincetu aplink lėkštutę sudėkite svarelius.

Švarus kompiuteris

valymas, patarimai, kompiuterio valymas, priežiūra, valymo įrankiai               Švarus kompiuteris – laimingas kompiuteris. Susikaupusios dulkės, purvas bei suodžiai gali kelti įvairių problemų, pradedant šokinėjančiu pelės žymekliu ir baigiant visišku sistemos „lūžiu“. Aprašytus veiksmus atliekant kas pusę metų (ar dažniau, jei jūsų kompiuteris stovi patalpoje, kur daug dulkių ir dūmų), kompiuteris turėtų veikti puikiai. Raskite reikiamų įrankių. Kompiuteriams valyti reikalingos specialios priemonės. Į jų sąrašą galima įtraukti suspausto oro flakonus, specialias priemones įvairiems paviršiams valyti, rankinį dulkių siurblį, įvairius teptukus bei pašluostes.

Kokį televizorių išsirinkti?

LCD, HDTV, LED, plazminiai, televizoriai, TV, apie televizorius, patarimai         Jeigu smarkiai nesidomit naujausiomis TV technologijomis, galį būti kėblu nuspręsti kokio tipo televizorių vis dėl to vertėtų pirkti? Šiuo metu dominuoja trys skirtingos technologijos televizorių pramonėje: LCD, plazminiai ir LED. Tad ką vertėtų rinktis? Kokie jų esminiai skirtumai, pranašumai ir blogosios savybės?   Plazminiai televizoriai ilgą laiką dominavo kaip didžiausią ekrana ir  geriausią vaizdo kokybę turintys prietaisai.

Kaip padidinti parduodamo automobilio vertę?

automobilio pardavimas, patarimai, parduodant automobili, kaip padidinti verte, automobilio verte, parduoti brangiau            Akivaizdu, jog parduodamo automobilio vertę lemia jo būklė, tačiau ne visi sutiks mokėti didesnę kainą vien tik už išblizgintą automobilį, o juk lietuviai - įtarūs žmonės. Laiko patvirtinta taisyklė rodo, jog žmonės dažniausiai pasiryžta sumokėti daugiau už vardą, net tą suvokdami. Geras vardas pelnomas dėl patikimumo ir geros kokybės, tad kaip jį pelnyti per trumpą laiką?   Geriausias būdas parduoti automobilį už maksimalią kainą – užtikrinti pirkėją.

Kaip pasigaminti 3D akinius per 5 minutes

3d akiniai, akiniai, pasigamint paciam, 3d filmai, patarimai        Kino studijos kuria vis daugiau 3D filmų, taip pat šie filmai tampa vis dažniau žiūrimi mūsų pačių namuose, nes buitinė įranga smarkiai patobulėjo, o filmų kompanijos ir kūrėjai taip pat nesnaudžia bei bando įsitvirtinti sąlyginai naujoje srityje. Dalis kompanijų jau dabar griebiasi  veiksmų įsiskverbti į „namų“ rinką ir pradėti masiškai prekiauti daugkartiniais 3D akinaiis bei tobulinti savo produkciją dėl neišvengiamos konkurencijos. Tačiau 3D filmais galima puikiausiai mėgautis ir savo sukurtais akiniais. Taigi, nuo ko vertėtų pradėti ?

Patarimai, kurie pravers lyginant drabužius

drabuziai Kad laidynė ilgai tarnautų, nelankstykite jos laido ir nevyniokite ant neataušusios laidynės. Saugokite laidynės poliruotą paviršių – jos apačią. Ją galima nublizginti specialiais valikliais. Per ilgą laiką pageltusią laidynės apačią galima nuvalyti acto ir amoniako skiediniu suvilgyta vata. Laidynės paviršiuje dažnai lieka krakmolo likučių.

Patarimai būsimai anytai

Gegužė 10, 2010. | Žymės Patarimai, anytai, mama, sunus, marti | Grupė Bendravimas
anyta ir marti Visada atsiminkite, kad mergaitė – jautri, švelni būtybė, kuriai reikia ypatingo dėmesio. Net jeigu ir ne viskas patinka, tai sutikite marčią pagarbiai. Nepasiduokite kitų nuomonei ar nuotaikoms!Neklausykite, ką kalba kiti žmonės. Jeigu esate protinga, tai savo marčią suprasite ir įvertinsite pati.

Naudingi patarimai uogienių ir kompotų mėgėjams

dzemas Jei vyšnias valandą palaikysite šaldiklyje, kauliukus išimsite lengviau, o sultys neištekės. Drumstą cukraus sirupą galima skaidrinti kiaušinio baltymu. Baltymą (1/4baltymo litrui sirupo) ištirpinkite šaltame sirupe, tada sirupą užvirkite. Kaitinamas baltymas sukreša ir virsdamas putomis surenka priemaišas. Putas nugriebkite, o sirupą iškoškite.

Patarimai kaip išvalyti audinius

patarimai, dėmės, kaip išvalyti dėmes, dėmių valymas, audinių valymas, priežiūra Drabužius, kaip ir visus kitus daiktus, supančius mus buityje, reikia rūpestingai prižiūrėti. Labai dažnai ketiname išmesti gerą, beveik naują drabužį tik todėl, kad jame yra dėmelė, kurios nepajėgiame išvalyti. O praktiškai beveik kiekvieną dėmę galima išvalyti. Štai keletas patarimų: Blizgančios sijono, kelnių ir rankovių vietos ištrinamos skudurėliu, suvilgytu benzine su trupučiu amoniako. Po to drabužis lyginamas iš išvirkščiosios pusės ir dar drėgnokas kabinamas ant pakabo. Galima blizgančias vietas išvalyti šepečiu, suvilgytu acte.
1
1 / 5