Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

‘Technologijos‘ temos archyvas

Parduokite greičiau! Keli patarimai padidinti skelbimo peržiūras

Sausis 27, 2016. | Žymės skelbimai, skelbimas, parduoda | Grupė Technologijos
Kokybiškos nuotraukos padės pritraukti daugiau dėmesio.  ~  Įdėkite ne vieną, o keletą nuotraukų (daugiausiai 20).  ~  Stenkitės, kad nuotraukose daiktas būtų nufotografuotas iš skirtingų kampų.  ~  Nenaudokite svetimų nuotraukų.  ~  Pagrindinę-pirmą nuotrauką naudokite horizontalaus formato. Pageidautina, kad joje matytųsi visas parduodamas objektas.  ~  Tamsius daiktus fotografuokite šviesiame fone, o šviesius – tamsiame.  ~   Parduodamą būstą ar automobilį prieš fotografavimą sutvarkykite, paslėpkite nereikalingus daiktus – papildomos detalės blaško dėmėsį, pvz., buteliai automobilio salone...

Įkvėpimas unikaliai akcijai - iš gyvenimo patirties

topo centras "Topo centro" buitinės technikos parduotuves valdanti bendrovė "Topo technika" rengia neįprastą akciją - šeimoms, per artėjančias Velykas susilauksiančioms pagausėjimo, dovanos skalbykles, o naujagimių skaičiui, per dvi Velykų dienas, Klaipėdoje, Kretingoje bei Šilutėje perkopus 30, kitiems pirkėjams grąžins pusę pirkinių vertės. Bendrovės vadovo Mindaugo Skalandžiūno teigimu, tai - ne reklamos triukas ir ne gudravimas: akcija rengiama taip, kad patiems prekybininkams apsimoka, jog šventinėmis dienomis pasaulį išvystų kuo daugiau vaikų.

Mobiliųjų telefonų įtaka mūsų sveikatai

mobilusis telefonas Šiandien pasaulyje mobilusis telefonas tapo būtinu daiktu, kai reikia tvarkyti verslo ar asmeninius reikalus, norima pasiklausyti muzikos, netgi fotografuoti. Šis daiktas išties praverčia visais gyvenimo atvejais ir atlieka ne vieną naudingą funkciją. Tačiau jau senokai visuomenėje pasigirsta įvairių nuomonių apie mobiliojo telefono įtaką sveikatai. Teigiama, kad dažnas kalbėjimas telefonu gali sukelti rimtas širdies ligas, net vėžį. Kaip yra iš tikrųjų?

Investicija į švarų orą (2 dalis)

oro vedinimo sistema Mažai kas žino, kad žmogui per dieną oro reikia dešimtis kartų daugiau, nei vandens arba maisto. Paradoksalu, kad vandenį ir maistą mes galime pasirinkti kokį norime, o kvėpuojame tokiu oru, kuris yra tiesiai prieš mūsų veidą. Norint sutaupyti pinigų ir namuose turėti švarų orą, pravartu įsirengti rekuperacinę oro vėdinimo sistemą. Šios sistemos darbo principas paprastas ir patikimas. Šviežias, filtruotas oras į patalpas patenka per šilumokaitį, kuriame dalinai pašildomas šalinamu iš patalpos oru.

Investicija į švarų orą (1 dalis)

oro vedinimas Mažai kas žino, kad žmogui per dieną oro reikia dešimtis kartų daugiau, nei vandens arba maisto. Paradoksalu, kad vandenį ir maistą mes galime pasirinkti kokį norime, o kvėpuojame tokiu oru, kuris yra tiesiai prieš mūsų veidą. Turbūt daugumai būsto vėdinimo ar oro kondicionavimo sistemos asocijuojasi su didelėmis investicijomis ir dar didesnėmis problemomis įrengiant. Nors įrengiant pačią paprasčiausią natūralaus vėdinimo sistemą, orlaides visuose languose ar langus su mikro ventiliacija bei natūralios traukos kanalus sanitariniame mazge ir virtuvėje, papildomos išlaidos tesudarys nejuntamą buto įrengimo sąmatos išaugimą.

Švarus kompiuteris

valymas, patarimai, kompiuterio valymas, priežiūra, valymo įrankiai               Švarus kompiuteris – laimingas kompiuteris. Susikaupusios dulkės, purvas bei suodžiai gali kelti įvairių problemų, pradedant šokinėjančiu pelės žymekliu ir baigiant visišku sistemos „lūžiu“. Aprašytus veiksmus atliekant kas pusę metų (ar dažniau, jei jūsų kompiuteris stovi patalpoje, kur daug dulkių ir dūmų), kompiuteris turėtų veikti puikiai. Raskite reikiamų įrankių. Kompiuteriams valyti reikalingos specialios priemonės. Į jų sąrašą galima įtraukti suspausto oro flakonus, specialias priemones įvairiems paviršiams valyti, rankinį dulkių siurblį, įvairius teptukus bei pašluostes.

Kokį televizorių išsirinkti?

LCD, HDTV, LED, plazminiai, televizoriai, TV, apie televizorius, patarimai         Jeigu smarkiai nesidomit naujausiomis TV technologijomis, galį būti kėblu nuspręsti kokio tipo televizorių vis dėl to vertėtų pirkti? Šiuo metu dominuoja trys skirtingos technologijos televizorių pramonėje: LCD, plazminiai ir LED. Tad ką vertėtų rinktis? Kokie jų esminiai skirtumai, pranašumai ir blogosios savybės?   Plazminiai televizoriai ilgą laiką dominavo kaip didžiausią ekrana ir  geriausią vaizdo kokybę turintys prietaisai.

Kompiuterinių žaidimų nauda

vaikas zaidzia Nuolat girdime šnekant apie, neva kompiuterinių žaidimų daromą žalą vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms, dažniausiai vyrams. Neneigsime, kompiuteriniai žaidimai iš tiesų gali sukelti priklausomybę, atitraukti žmogų nuo realaus pasaulio, neigiamai paveikti mąstymą, sukelti agresijos priepuolius, bet ar tikrai jų poveikis tik neigiamas? Mokslininkai išsiaiškino, kad kompiuteriniai žaidimai daro ne tik žalą, bet ir teikia nemažai naudos. Kokia ji?

Puiki proga sutvarkyti nuotraukas

photo gallery Jau seniai nebemadingi juostiniai fotoaparatai, vietoje jų naudojami kur kas patogesni ir daugiau funkcijų turintys skaitmeniniai, kuriais padarytas nuotraukas lengvai sutvarkysite kompiuteriu su Windows 7ar Vista. Apie tai šiame straipsnyje. Dar prieš pasirodant Windows Vista, skaitmeninių fotoaparatų savininkai turėjo tenkintis Windows XP ribotomis nuotraukų redagavimo galimybėmis arba pirkti papildomą programinę įrangą, kuria galima redaguoti bei tvarkyti nuotraukų albumus.Windows Vista dėka viskas pasikeitė.

Prieš atnaujinant kompiuterį

RAM, atmintis, operatyvioji atmintis, upgrade, kompiuterio atnaujinimas, apie RAM, kompiuteris      Vienas greičiausių ir lengviausių būdų paspartinti kompiuterio darbą, tai operatyvios atminties (RAM) atnaujinimas bei padidinimas. Tačiau prieš atliekant šiuos atnaujinimus, svarbu įsitikinti kiek RAM atminties palaiko Jūsų kompiuterio motininė plokštė (Motherboard) bei kurios kartos operatyviąją atmintį reikėtų pirkti, kitu atveju pinigai bus išmesti veltui, nes dėl šių neatitikimų naujai įsigyta atmintis neveiks sistemoje arba tiesiog nebus įmanoma jos į ją įmontuoti.
1
1 / 5