Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Kaip pasigaminti 3D akinius per 5 minutes

       Kino studijos kuria vis daugiau 3D filmų, taip pat šie filmai tampa vis dažniau žiūrimi mūsų pačių namuose, nes buitinė įranga smarkiai patobulėjo, o filmų kompanijos ir kūrėjai taip pat nesnaudžia bei bando įsitvirtinti sąlyginai naujoje srityje. Dalis kompanijų jau dabar griebiasi  veiksmų įsiskverbti į „namų“ rinką ir pradėti masiškai prekiauti daugkartiniais 3D akinaiis bei tobulinti savo produkciją dėl neišvengiamos konkurencijos. Tačiau 3D filmais galima puikiausiai mėgautis ir savo sukurtais akiniais. Taigi, nuo ko vertėtų pradėti ?

 

Priemonės:3d akiniai, akiniai, pasigamint paciam, 3d filmai, patarimai

  • Kartono lapas
  • Žirklės
  • Raudonos spalvos skaidrus kieto celafano pluoštas
  • Mėlynos spalvos skaidrus kieto celafano pluoštas
  • Lipnios juostos

 

 

  1. Pirmiausia reikia iškarpyti akinių formą iš kartono. Žinoma, įskaitant ertmes akims, akinių auseles ir iškarpą nosiai.
  2. Iškirpti skaidrius raudonos ir melynos spalvų kieto celafano pluoštus (tam galima panaudoti nereikalingo raudonos ir melynos spalvų skaidrių aplankų, skirtų dokumentams, medžiagą), tokio dydžio, kad padengtų Jūsų prieš tai iškarpytų akinių ertmes akims.
  3. Įklijuokite raudoną pluoštą į akinių ertmę skirtą kairei akiai, o mėlyną į dešinę ertmę.
  4. Mėgaukitės 3D vaizdu.

 

        Visą tai galima pagaminti per kelias minutes, o taip pat išvengti papildomų išlaidų. Šis paprastas principas paaiškina 3D efekto atsiradimą.