Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Kaip padidinti parduodamo automobilio vertę?

           Akivaizdu, jog parduodamo automobilio vertę lemia jo būklė, tačiau ne visi sutiks mokėti didesnę kainą vien tik už išblizgintą automobilį, o juk lietuviai - įtarūs žmonės. Laiko patvirtinta taisyklė rodo, jog žmonės dažniausiai pasiryžta sumokėti daugiau už vardą, net tą suvokdami. Geras vardas pelnomas dėl patikimumo ir geros kokybės, tad kaip jį pelnyti per trumpą laiką?

 

           Geriausias būdas parduoti automobilį už maksimalią kainą – užtikrinti pirkėją. Tai reiškia, jog kiekvienas išsaugotas įrašas, sąskaita už: automobilio taisymą, dalių keitimą (ypač kuomet detalės pakeistos originaliomis) ar dautomobilio pardavimas, patarimai, parduodant automobili, kaip 
padidinti verte, automobilio verte, parduoti brangiauiagnostiką, Jums gali padidinti pelną. Nes kiekvienam potencialiam pirkėjui svarbu konkretumas ir informatyvumas. Nemaža dalis savo laiką ir pinigus taupančių pirkėjų pasirinktų realią prekę su labai konkrečiais pliusais ir minusais, nei „katę maiše“. Tad prieš parduodant automobilį stenkitės pasinaudoti išsaugotais įrašais, atlikti diagnostiką, taip pat pasirūpinkite, jog būtų nesenai pakeisti stabdžių skysčiai, tepalai ir panašiai, nes tai bus tik dar vienas patikimumo ženklas, padėsiantis atpirkti investicijas.

 

           Parodydami pirkėjui automobilį, nebijokite paminėti ir vieno kito trūkumo, nes tai taip pat gali parodyti Jūsų atviravimą, o tai yra svarbus elementas, padėsiantis įgauti žmogaus pasitikėjimą. Taip pat protingiau iš anksto pasakyti lengvai pastebimus trūkumus, nei leisti pirkėjui juos pastebėti pačiam.

 

          Ir žinoma finalas – švytinti išvaizda. Blizgindami automobilio išorę, vertėtų pasirūpinti ir jo „atmosfera“. Geros ar konkrečios būklės daiktas visuomet turės didesnę vertę nei mistinė dėžutė.