Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Parduokite greičiau! Keli patarimai padidinti skelbimo peržiūras

Sausis 27, 2016. | Žymės skelbimai, skelbimas, parduoda | Grupė Technologijos
Kokybiškos nuotraukos padės pritraukti daugiau dėmesio.  ~  Įdėkite ne vieną, o keletą nuotraukų (daugiausiai 20).  ~  Stenkitės, kad nuotraukose daiktas būtų nufotografuotas iš skirtingų kampų.  ~  Nenaudokite svetimų nuotraukų.  ~  Pagrindinę-pirmą nuotrauką naudokite horizontalaus formato. Pageidautina, kad joje matytųsi visas parduodamas objektas.  ~  Tamsius daiktus fotografuokite šviesiame fone, o šviesius – tamsiame.  ~   Parduodamą būstą ar automobilį prieš fotografavimą sutvarkykite, paslėpkite nereikalingus daiktus – papildomos detalės blaško dėmėsį, pvz., buteliai automobilio salone...

Parduodami atsargos karininkų butai

Parduodami atsargos karininkų butai Turto bankas rengiasi parduoti Krašto apsaugos ministerijos perduotus butus, kuriuose gyvena Lietuvos kariuomenės kūrėjai, ketvirtadienį rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

Emigrantėms siūlo intriguojantį darbą

Spalis 22, 2015. | Žymės darbas, siulo darba | Grupė Bendravimas
Internete pasirodė neįprastas darbo pasiūlymas, kuriame Londono lietuvėms siūloma valyti privačius namus visiškai nuogoms. © Fotolia nuotr. Į ANGLIJA.today redakciją kreipėsi skaitytoja, kuri susidomėjo šiuo skelbimu ir atskleidė kai kurias detales, kurias jai pavyko išsiaiškinti apie šį neįprastą darbą.

Įkvėpimas unikaliai akcijai - iš gyvenimo patirties

topo centras "Topo centro" buitinės technikos parduotuves valdanti bendrovė "Topo technika" rengia neįprastą akciją - šeimoms, per artėjančias Velykas susilauksiančioms pagausėjimo, dovanos skalbykles, o naujagimių skaičiui, per dvi Velykų dienas, Klaipėdoje, Kretingoje bei Šilutėje perkopus 30, kitiems pirkėjams grąžins pusę pirkinių vertės. Bendrovės vadovo Mindaugo Skalandžiūno teigimu, tai - ne reklamos triukas ir ne gudravimas: akcija rengiama taip, kad patiems prekybininkams apsimoka, jog šventinėmis dienomis pasaulį išvystų kuo daugiau vaikų.

Seksuali reklama

seksuali reklama Seksualumas reklamoje, toks pat senas reiškinys kaip ir pati reklama. Pirmieji, pusnuogės moters atvaizdą, panaudojo cigarečių gamintojai W.Duke & Sons, 1885m. Amerikoje. Kiekviename cigerečių pakelyje pirkėjas rasdavo kortelę su erotišku moters atvaizdu. Amerikoje, šie cigarečių gamintojai šoko tiesiai į lyderių poziciją. 

Indai ir stalo komplektai kiekvienai progai

indai Namuose derėtų turėti nors vieną servizą desertams su puodeliais arbatai ir kavai, kurį laikysime, naudosimės rečiau nei kitais. Pasirenkant tokį servizą verta iš karto pagalvoti apie galimybę papildomai pirkti vieną kitą vienetą panašių indų vietoje sudužusių. Tokiu populiariu servizo piešiniu galėtų būti auksinė juostelė ant baltų indų pakraščių. Galima išrinkti taip pat bet kokios formos, spalvos ir piešinio porcelianinius indus, kurie parduodami atskirais vienetais ir dažnai būna parduotuvėse.

Vakarėlis po atviru dangumi

kepsnine Iškyla gamtoje (barbekiu) – tai tradicija, pramoga, ritualas ar tiesiog pretekstas surengti smagų vakarėlį. Atšilus orams pasikvieskite draugus į gamtą ir bendraudami bei valgydami skanius patiekalus maloniai praleiskite laiką. Vienu šūviu nušausite du zuikius: gamtoje bus geresnis apetitas ir virškinimas, o tuo pačiu ir pailsėsite nuo miesto šurmulio. Tokiame vakarėlyje bendrauti gali ne tik gerai pažįstami draugai – juk žmonių galima pakviesti gerokai daugiau, negu paprastai.

Dvivietė sofa – geriausia dovana sutuoktiniams

sofa Esate pakviesti į vestuves ir galvojate apie dovaną jaunavedžiams? Padovanokite dvivietę sofą. Juk su maža pinigų suma dovanai ir taip neišsisuktumėte, o dvivietė sofa būtų optimalus ir įdomus variantas, išsiskiriantis iš visų dovanotų pledų, vokelių su pinigais ir indų servizų gausybės. Dvivietė sofa dar vadinama įsimylėjelių krėslu ir puikiai tinka porelėms. Galite būti tikri, kad tokia dovana jaunavedžiams tikrai tiks ir patiks. Kaip panaudoti dvivietę sofą?

Patarimai iš viso pasaulio

Alyvu aliejus Kiekviena tauta turi savų, laiko patikrintų sveikatos ir ilgaamžiškumo receptų. Kai kurie jų iš tiesų vertingi ir veiksmingi! Norite neturėti antsvorio? Išmeskite keptuvę! Korėjietiška virtuvė laikoma sveikiausia pasaulyje, mat čia beveik viskas verdama: ne tik ryžiai, bet ir daržovės, žuvis, mėsa.

Namų vaistinėlė

vaistinele.gif Vaistinėlę su visais būtiniausiais medikamentais ir priemonėmis, skirtomis medicininei pagalbai suteikti reikia turėti ne tik automobilyje, bet ir namuose. Labai svarbu žinoti, kur vaistinėlę laikyti ir kaip ją prižiūrėti. Labai svarbu vaistinėlę laikyti ne per daug šiltoje, ne per daug drėgnoje ir ne per daug vėsioje vietoje. Geriausiai vaistinėlės laikymui tinka kambario temperatūra. Kai kurie žmonės vaistus deda į šaldytuvą, tačiau tai daryti reikia tik tada, jei vaisto informaciniame lapelyje nurodyta, kad jis turi būti laikomas žemoje temperatūroje.
1
1 / 5