Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

‘Auto / Moto‘ temos archyvas

Naujasis “Ferrari 599 GTO”

„Ferrari 599 GTO” Naujasis „Ferrari 599 GTO” pirmą kartą buvo pristatytas šių metų balandį, tarptautinėje Pekino automobilių parodoje. Šis automobilis išgali pasiekti net 335 km/hgreitį, todėl yra greičiausias įprastiems keliams skirtas „Ferrari“. Automobilio pavadinimas simbolinis, nes jame slypi ir ketinamų pagaminti šio modelio automobilių skaičius – viso tik 599vienetai. Beje, „Ferrari 599 GTO” kaina sieks 1,1 mln. litų, tad jį galės įsigyti tikrai ne kiekvienas. Kitiems liks tik seilę pavarvinti.Įdomu ir tai, kad paskutinis „Ferrari GTO” (“Gran Turismo Omologata”) buvo 288 GTO.

Kaip padidinti parduodamo automobilio vertę?

automobilio pardavimas, patarimai, parduodant automobili, kaip padidinti verte, automobilio verte, parduoti brangiau            Akivaizdu, jog parduodamo automobilio vertę lemia jo būklė, tačiau ne visi sutiks mokėti didesnę kainą vien tik už išblizgintą automobilį, o juk lietuviai - įtarūs žmonės. Laiko patvirtinta taisyklė rodo, jog žmonės dažniausiai pasiryžta sumokėti daugiau už vardą, net tą suvokdami. Geras vardas pelnomas dėl patikimumo ir geros kokybės, tad kaip jį pelnyti per trumpą laiką?   Geriausias būdas parduoti automobilį už maksimalią kainą – užtikrinti pirkėją.

Kaip prižiūrėti automobilį vasaros metu?

mašina Vis šiltėjantis oras mums primena, kad neišvengiamai artėja vasara. Būsimi ir esami automobilių vairuotojai džiūgauja galėsiantys pagaliau mėgautis neslidžia kelio danga, neapledėjusiais automobilio langais. Bet reikėtų žinoti, kad šiltuoju metų laiku taip pat gali kilti problemų, ypatingai per didelius karščius. Ką turėtų žinoti vairuotojai apie automobilio priežiūrą vasaros metu?

Patarimai naujai iškeptiems vairuotojams

mergina uz vairo Jūsų rankose – vairuotojo pažymėjimas, garaže – naujas automobilis, o širdyje neapsakomas nerimas: sėdėti už vairo kartu su instruktoriumi vienas dalykas, o patiems nardyti sausakimšomis gatvėmis – kitas. Aukščiau nosį!Visi geri vairuotojai anksčiau buvo pradedantieji...Jei norite gerai vairuoti, reikia tiesiog dažnai vairuoti. Įgūdžiai atsiranda kartu su patirtimi.

Kaip taupyti kurą?

kaip ekonomiskai vaziuoti, kaip taupyti kura, patarimai, kuras, mazos kuro sanaudos, kuro naudojimas Automobilio žvakės Jeigu variklis tuščiosios eigos režimu veikia nestabiliai ar slopintuve girdimi būdingi „šūviai“, sumažėja variklio galia, apkrautas automobilis trukčioja, - greičiausiai kalta žvakė. Tokiu atveju daug pereikvojama degalų. Norint rasti sugedusią žvakę, rekomenduojama nuo kiekvienos iš jų paeiliui atjungti aukštos įtampos laidus. Jeigu atjungus žvakę, alkūninio veleno sukimosi dažnis nepakinta, vadinasi, kalta būtent ši žvakė. Sugedusią žvakę galima nustatyti ir iš išvaizdos – ji būna padengta nuodegomis, be to, kartais būna drėgna.

Naujasis Volvo C30

apie volvo, volvo, c30, naujasis volvo c30, automobiliai Nesenai pasirodęs naujasis Volvo C30 buvo įvertintas ketvirtąja kategorija iš šešių galimų, kuri apsprendžia automobilio patikimumą bei saugumą, atlikus 43 įvairius testus bei bandymus. Šis charakteringos išvaizdos modelis kaip ir priklauso išlaiko „Volvo“ vardo iškeltą kartelę saugumo reikalavimams bei turi keletą naujovių. Tačiau keletas populiariausių užsienio internetinių svetainių, apžvelgiančių naujausius automobilius, nepagailėjo kritikos šio modelio vidaus interjerui, kuris daugeliui pasirodė „ankštokas“, o tai yra nebūdinga šios serijos automobiliams.

„Renault Fluence“: taupiems ir ieškantiems komforto

renault, fluence, automobilis taupiems, ekonomiskas automobilis, apie renault fluence Naujasis „Renault Fluence“ – ramus sedanas su keistoku dizainu. „Fluence“ gaminamas Turkijoje, sukurtas bendromis turkų, prancūzų, japonų ir korėjiečių pastangomis ir yra orientuotas į Rytų ir Vidurio Europos rinką. Šio regiono gyventojai, kaip žinia, uždirba kur kas mažiau, nei Vakarų Europos atstovai, todėl vengia pirkti visiškai naujus automobilius, bet tikimasi, kad naujasis „Renault Fluence“ bus prieinamas daugeliui, nes kainuoja kiek daugiau nei 50 000 litų, o jame sumontuota įranga prilygsta 100 000 litų kainuojantiems automobiliams. Beje, „Renault Fluence“ jau galima įsigyti ir Lietuvoje.

Žiemos sezonui pasibaigus metas keisti automobilio padangas

padangos, padangu keitimas, sezonines padangos Sniegas jau nutirpo, saulė išlenda vis dažniau ir vairuotojai prisimena, jog atėjo metas žiemines padangas pakeisti į vasarines. Kelių eismo taisyklėse numatyta, jog nuo balandžio 1 d. iki balandžio 10 d. dygliuotos transporto priemonių padangos turi būti pakeistos į nedygliuotas. Jei po balandžio 10 d., atvykus į techninę apžiūrą jūsų automobilis dar vis “avės” dygliuotomis padangomis, apžiūros, deja, nepraeisite. Jei pakeisite padangas kiek anksčiau, nei balandžio 1 d., rizikuojate gauti policijos baudą, o jei dar ir avariją sukelsite, draudimas padarytos žalos neapmokės, tad neskubėkite keisti padangų, nes skuba gero irgi nepridės.

Tiems, kurie dar negirdėjo apie „Marussia“

Kovas 14, 2010. | Žymės Automobiliai, marussia, apie marussia | Grupė Auto / Moto
Marussia.jpg Teigiama, kad naujos kartos rusiškas automobilis „Marussia“, kuris buvo pristatytas 2008 metų gruodžio 16 dieną Frankfurte, yra tikras superautomobilis ir Rusijos pasididžiavimas. Į jį bežiūrint tikrai galima vieną kitą seilę nuvarvinti. Keista, nes Rusijoje pagaminti automobiliai dažnai traukiami per dantį. Ilgą laiką Rusijos automobilių pramonė neturėjo kuo pasigirti. Sovietų Sąjungai subyrėjus nuolatos buvo bandoma sukurti automobilį, kuris konkuruotų pasaulinėje rinkoje, tačiau viskas tuo ir baigdavosi.

„G“ – naujasis Toyota tiuningo padalinys

2009-toyota-ft-86-concept_100230230_l.jpg Mercedes-Benz turi AMG, Nissan turi Nismo ir netgi Lexus turi naująjį F-Sport galios ir greičio linijas, bet kas žinoma apie Toyota? Japonijos auto giganto tikrai turi motorsporto padalinį Toyota Racing Development (TRD), tačiau šis vardas rinkoje niekada nebuvo įsitvirtinęs.
1
1 / 5