Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘valymas‘ žymę

Švarus kompiuteris

valymas, patarimai, kompiuterio valymas, priežiūra, valymo įrankiai               Švarus kompiuteris – laimingas kompiuteris. Susikaupusios dulkės, purvas bei suodžiai gali kelti įvairių problemų, pradedant šokinėjančiu pelės žymekliu ir baigiant visišku sistemos „lūžiu“. Aprašytus veiksmus atliekant kas pusę metų (ar dažniau, jei jūsų kompiuteris stovi patalpoje, kur daug dulkių ir dūmų), kompiuteris turėtų veikti puikiai. Raskite reikiamų įrankių. Kompiuteriams valyti reikalingos specialios priemonės. Į jų sąrašą galima įtraukti suspausto oro flakonus, specialias priemones įvairiems paviršiams valyti, rankinį dulkių siurblį, įvairius teptukus bei pašluostes.

Kaip valyti drabužių lipukus.

Visi naudojamės lipukais. Jie patogūs, jais užsisegame ne tik drabužius, kišenes ir rankoves, bet ir avalynę, rankines, tašes, krepšelius, lagaminus ir kitus daiktus. Tačiau, užsiteršę, užsikimšęs purvu, plaukais, pūku, siūlais, dulkėmis, smėliu, žeme, žolėmis, pabiromis ir kitu šlamštu, lipukai nustoja veikti ir nesusikimba, neužsisega. Kyla mintis atsikratyti tokio daikto su neveikiančiu lipuku.

Medinių fasadų dažymas (1 dalis)

medzio dazymas Mediena – natūrali statybinė medžiaga, plačiai naudojama nuo seniausių laikų iki šių dienų. Tai sąlygoja nepabostanti išvaizda, ilgus šimtmečius kaupta panaudojimo patirtis ir paprastumas. Ankstesniai amžiais gyvenamiesiems namams statyti buvo naudojami rąstai. Nuo praeito šimtmečio, atsiradus lentpjūvėms, dažniau naudojamos pjautos ir obliuotos lentos. Apdorojimo būdas priklauso ne tik nuo pageidaujamo rezultato, bet ir nuo oro sąlygų.

Langų valymo priemonės

Picture8.jpg Plauti langus reikia mažiausiai du kartus per metus – rudenį ir pavasarį. Tam tinka universalios arba specialios valymo priemonės. Ką apie jas vertėtų žinoti?

Kaip idealiai išvalyti langus?

window-cleaner.jpg Tikriausiai ne kartą pagalvojote, kaip profesionalūs langų valytojai šitaip greitai ir idealiai išvalo langus, kad pastarieji net švyti? Manote, jog jums taip niekad nepavyktų padaryti namuose, nebent pasisamdytumėte profesionalą? Klystate. Tai įmanoma padaryti ir patiems.