Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘prieziura‘ žymę

Švarus kompiuteris

valymas, patarimai, kompiuterio valymas, priežiūra, valymo įrankiai               Švarus kompiuteris – laimingas kompiuteris. Susikaupusios dulkės, purvas bei suodžiai gali kelti įvairių problemų, pradedant šokinėjančiu pelės žymekliu ir baigiant visišku sistemos „lūžiu“. Aprašytus veiksmus atliekant kas pusę metų (ar dažniau, jei jūsų kompiuteris stovi patalpoje, kur daug dulkių ir dūmų), kompiuteris turėtų veikti puikiai. Raskite reikiamų įrankių. Kompiuteriams valyti reikalingos specialios priemonės. Į jų sąrašą galima įtraukti suspausto oro flakonus, specialias priemones įvairiems paviršiams valyti, rankinį dulkių siurblį, įvairius teptukus bei pašluostes.

Kaip prižiūrėti automobilį vasaros metu?

mašina Vis šiltėjantis oras mums primena, kad neišvengiamai artėja vasara. Būsimi ir esami automobilių vairuotojai džiūgauja galėsiantys pagaliau mėgautis neslidžia kelio danga, neapledėjusiais automobilio langais. Bet reikėtų žinoti, kad šiltuoju metų laiku taip pat gali kilti problemų, ypatingai per didelius karščius. Ką turėtų žinoti vairuotojai apie automobilio priežiūrą vasaros metu?

Patarimai kaip išvalyti audinius

patarimai, dėmės, kaip išvalyti dėmes, dėmių valymas, audinių valymas, priežiūra Drabužius, kaip ir visus kitus daiktus, supančius mus buityje, reikia rūpestingai prižiūrėti. Labai dažnai ketiname išmesti gerą, beveik naują drabužį tik todėl, kad jame yra dėmelė, kurios nepajėgiame išvalyti. O praktiškai beveik kiekvieną dėmę galima išvalyti. Štai keletas patarimų: Blizgančios sijono, kelnių ir rankovių vietos ištrinamos skudurėliu, suvilgytu benzine su trupučiu amoniako. Po to drabužis lyginamas iš išvirkščiosios pusės ir dar drėgnokas kabinamas ant pakabo. Galima blizgančias vietas išvalyti šepečiu, suvilgytu acte.

Rankų ir nagų priežiūrai pasitelkite natūralias priemones

nagai, nagu prieziura, ranku prieziura, patarimai, prieziura Trapūs nagai Trapūs ir skilinėjantys nagai – tai gana dažnai, ypač pavasarį, pasitaikanti problema. Juos galima sustiprinti specialiomis priemonėmis. Paruoškite du nedidelius dubenėlius: vieną su pakaitintu (bet ne karštu) aliejumi, o kitą su vėsiu natūraliu jogurtu. Iš pradžių pirštus pamerkite į aliejų, o po kelių minučių – į jogurtą. Procedūrą kartokite tris kartus per savaitę.

Patarimai, kaip prižiūrėti pirštines

Pirstines.jpg Pirštines, kurias galima skalbti, skalbkite dažnai. Užsimaukite jas ant rankų ir plaukite šiltu vandeniu su skalbimo milteliais, lengvai trinkite, it plautumėte rankas. Džiovinkite pakabintas ant pirštelių. Išskalbtas vilnones pirštines (kaip ir vilnonį trikotažą) džiovinkite patiestas. Išdžiūvusias pirštines lengvai patrinkite tarp rankų, kad pasidarytų minkštesnės. Užsimaukite, kad jos atgautų formą.

Patarimai, kaip prižiūrėti odinius baldus

leather_modern_sectional.jpg Odiniai baldai daugelio mėgstami. Natūrali oda yra graži ir patvari medžiaga, kuri bėgant laikui tampa dar vertingesnė. Oda suteikia komforto tiek karštuoju, tiek šaltuoju metų laiku, nes turi savybę išgarinti drėgmę ir yra lanksti. Be to oda tarsi apglėbia, tobulai prisitaikydama prie kūno formų.

Namų kvapo priežiūra

Sausis 25, 2010. | Žymės prieziura, namai, kvapai, namu kvapas | Grupė Buitis, interjeras
Detail-living-room-mantel-HTOURS0605-de.jpg Kvapą namuose skleidžia ne tik gėlių puokštės, tabako dūmai ar užsikimšęs šiukšlių vamzdis. Ar žinojote, kad namų kvapas priklauso ir nuo apdailos tipo, ir nuo to, kaip kokie kambariai yra vėdinami?

Kaip prižiūrėti medinius baldus

9467-indian-fruit-wood-furniture-wholesaler-india-1.jpg Viena dažniausiai pasitaikančių problemų medinių baldų priežiūroje yra ant jų atsiradusios dėmės. Tikriausiai daugeliui namų šeimininkių tai atrodo neisprendžiama problema, tačiau, pasirodo, ją galima įveikti.

Kaip idealiai išvalyti langus?

window-cleaner.jpg Tikriausiai ne kartą pagalvojote, kaip profesionalūs langų valytojai šitaip greitai ir idealiai išvalo langus, kad pastarieji net švyti? Manote, jog jums taip niekad nepavyktų padaryti namuose, nebent pasisamdytumėte profesionalą? Klystate. Tai įmanoma padaryti ir patiems.

Kaip plauti drabužius?

laundry-basket-med-91451917.jpg Išmokti plauti drabužius yra labai svarbus dalykas, kiekvienam, kuris jau seniai nebegyvena su mama arba ruošiasi tą padaryti. Klaidos, padaromos plaunant drabužius ne tik kad kenkia sveikatai (ant audinio likę skalbimo milteliai gali suerzinti odą bei sukelti alergiją), bet ir brangiai kainuoja, kuomet plovimo metu drabužiai sugadinami. Laimei, drabužių plovimo meno išmokti nėra sunku.
1
1 / 2