Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘plovimas‘ žymę

Kaip preciziškai išplauti krištolą.

Svarbiausia taisyklė – krištolo į indaplovę dėti jokiais būdais negalima. Ypač senų, antikvarinių krištolo dirbinių. Krištolas per daug trapus, jautrus ir švelnus mašininiam plovimui ir stipriems plovikliams – jis gali įskilti, pasmėlti, apiblankti. Tam, kad išsaugoti ypatingą krištolo spindėjimą, plauti jį reikia tik rankiniu būdu.

Medinių fasadų dažymas (1 dalis)

medzio dazymas Mediena – natūrali statybinė medžiaga, plačiai naudojama nuo seniausių laikų iki šių dienų. Tai sąlygoja nepabostanti išvaizda, ilgus šimtmečius kaupta panaudojimo patirtis ir paprastumas. Ankstesniai amžiais gyvenamiesiems namams statyti buvo naudojami rąstai. Nuo praeito šimtmečio, atsiradus lentpjūvėms, dažniau naudojamos pjautos ir obliuotos lentos. Apdorojimo būdas priklauso ne tik nuo pageidaujamo rezultato, bet ir nuo oro sąlygų.

Kaip plauti drabužius?

laundry-basket-med-91451917.jpg Išmokti plauti drabužius yra labai svarbus dalykas, kiekvienam, kuris jau seniai nebegyvena su mama arba ruošiasi tą padaryti. Klaidos, padaromos plaunant drabužius ne tik kad kenkia sveikatai (ant audinio likę skalbimo milteliai gali suerzinti odą bei sukelti alergiją), bet ir brangiai kainuoja, kuomet plovimo metu drabužiai sugadinami. Laimei, drabužių plovimo meno išmokti nėra sunku.