Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘namai‘ žymę

Plytinių bei blokinių namų privalumai ir trūkumai

blokinis namas Visos statybinės medžiagos bei technologijos turi savų trūkumų ir privalumų. Priklauso nuo to, ar esame statytojai, ar esame vartotojai. Gelžbetonis yra puiki techninė statybinė medžiaga, skirta namo pamatams, perdangos plokštėms, pastatų karkasams (kolonos, sijos), inžineriniams statiniams (tiltams, kanalams, laiptams, takams) ir kt. tačiau netinkama sienoms – nesulaiko šilumos nei garso. Be to, būna iš anksto numatyti kanalai elektros instaliacijai, dėl to sudėtingiau pakeisti jungtukų ir lizdų vietas.

Guminiai kilimėliai

neilono kilimo privalumas Pagaminti iš NBR (Nitrilo) aktyviosios gumos: Išlaiko statinį krūvį.Atsparūs alyvai bei tirpikliams.Atlikti šių kilimėlių degumo bandymai.Neslidūs. Įprastos naudojimo vietos: šalia išorinių durų: ypač patogu žiemos metu, kai lauke sninga ar šlapdriba. Kilimėlis užtikrina saugumą – neleidžia paslysti.

Namų kieme it jaukiame kambaryje

modernus sodas   Savo namus mylintys šeimininkai vis dažniau namo kiemą traktuoja ne kaip atskirą plotą esantį už durų, o namo tąsą. Juk taip smagu pramogauti, valgyti, skaityti knygą gryname ore. Tokia vieta reikalauja mažiau ruošos ir tvarkos, todėl namų kiemas – rojus vaikams. Kad pramogauti ar tiesiog ilsėtis kieme būtų malonu, turite pasirūpinti tinkamais baldais ir aksesuarais, kurie padėtų sukurti jaukumo jausmą. Pasimokykite kaip seną vidinį kiemą, prieangį ar terasą paversti nauja svetaine.

Ar tikrai verta bijoti statytis medinį namą?

medinis-namas.jpg Į kokį gyvenamųjų namų kvartalą benuvažiuotume, visur matyti vien iš plytų ar blokelių statyti namai. Taip, lietuviai vengia medžio, nors tai puiki statybinė medžiaga, tačiau daugelis abejoja jos patikimumu ir ilgaamžiškumu, tad renkasi plytas. Bet ar tikrai medis netinkama priemonė namui statyti? Kai kurie specialistai teigia, kad nėra teisinga lyginti medienos ir kitų statybinių medžiagų charakteristikas.

Patarimai, kaip išvengti beskonybės namų interjere

Interjeras.jpg Dažnai būna taip, kad žmogus įdeda daug pastangų kurdamas namų interjerą, tačiau užėjęs į vidų net ir ne specialistas iš pirmo žvilgsnio pastebi, kad kažko trūksta arba interjeras perkrautas. To išvengti jums padės keletas naudingų patarimų:

Namų kvapo priežiūra

Sausis 25, 2010. | Žymės prieziura, namai, kvapai, namu kvapas | Grupė Buitis, interjeras
Detail-living-room-mantel-HTOURS0605-de.jpg Kvapą namuose skleidžia ne tik gėlių puokštės, tabako dūmai ar užsikimšęs šiukšlių vamzdis. Ar žinojote, kad namų kvapas priklauso ir nuo apdailos tipo, ir nuo to, kaip kokie kambariai yra vėdinami?

Namuose tykantys pavojai

clean.png Kad ir kokie jaukūs ir mieli būtų jūsų namai, čia tyk daugybė pavojų. Netikėtumų slypi pačiose įvairiausiose vietose. Pavyzdžiui, pavojų sveikatai gali kelti indų ploviklis, sienų dažai, kilimai...Kaip apsisaugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio?

Švari namų energija

clean-living-room.jpg Pastaruoju metu daug kalbama apie namų energijos valymą. Kam to reikia ir kas keičiasi ją išvalius? Anksčiau žmonės metai iš metų nekeisdavo gyvenamosios vietos. Taigi, jie žinojo tos vietos istoriją. Dabar tik visai atsitiktinai sužinome, kad toje vietoje, kur statomas mūsų svajonių namas, kadaise buvo kapinės ar sąvartynas. Visa tai palieka neigiamą energiją. Kaip išvalyti namų erdvę?

Magiškas kvapas namuose

StockPhotoAromatherapy.JPG Aromatų terapijos lempa. Stilinga aromatų terapijos lempa ne tik papuoš jūsų kambarį, bet ir pripildys jį magiško šventės kvapo. Į viršutinįjį lempos indelį įpilkite šilto vandens ir įlašinkite 3-6 lašus kvapnaus eterinio aliejaus. Uždekite žemiau esančią žvakutę. Liepsna šildys vandenį, eterinis aliejus garuos, ir kambaryje pasklis malonus aromatas.

Japoniškas namų interjeras

JapaneseInterior.jpg Norint sukurti jaukų ir harmonija dvelkiantį japoniško interjero stilių savo namuose yra svarbu žinoti kai kuriuos dekoravimo ypatumus. Kuriant šį stilių svarbiausi elementai yra juoda ir balta spalvos bei šviesūs atspalviai. Juodos ir baltos ar šviesių atspalvių kontrastai pabrėžia formas.
1
1 / 2