Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘nagai‘ žymę

Ligų diagnostika pagal nagus

Nagai Ligų diagnostika pagal nagus – ne mitas. Šis ligų nustatymo būdas iš tikrųjų egzistuoja tradicinėje kinų medicinoje, tik jis nėra savarankiškas metodas, o viena sudedamųjų ištisos diagnostinės sistemos dalių. Tarkim, jei žmogaus nagas kvadratinės formos, prieš diagnozuojant galimą onkologinį susirgimą būtina apžiūrėti akies rainelę. Akies rainelės diagnostika (iridodiagnostika) patvirtina iš nagų išskaitomą informaciją. Didžiausias šio metodo pranašumas – galimybė numatyti ligą ankstyvoje jos stadijoje, tai yra dveji treji metai iki akivaizdžiai pasireiškiant ligai.

Rankų ir nagų priežiūrai pasitelkite natūralias priemones

nagai, nagu prieziura, ranku prieziura, patarimai, prieziura Trapūs nagai Trapūs ir skilinėjantys nagai – tai gana dažnai, ypač pavasarį, pasitaikanti problema. Juos galima sustiprinti specialiomis priemonėmis. Paruoškite du nedidelius dubenėlius: vieną su pakaitintu (bet ne karštu) aliejumi, o kitą su vėsiu natūraliu jogurtu. Iš pradžių pirštus pamerkite į aliejų, o po kelių minučių – į jogurtą. Procedūrą kartokite tris kartus per savaitę.