Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Kaip idealiai išvalyti langus?

Tikriausiai ne kartą pagalvojote, kaip profesionalūs langų valytojai šitaip greitai ir idealiai išvalo langus, kad pastarieji net švyti? Manote, jog jums taip niekad nepavyktų padaryti namuose, nebent pasisamdytumėte profesionalą? Klystate. Tai įmanoma padaryti ir patiems.

Visų pirma, jums prireiks profesionalaus langų nubrauktuvo ir valytuvo. Nereikėtų gailėti pinigų brangesniems, nes jie atitinka kokybę ir ilgainiui atsiperka.

Visų antra, valyti langus patariama šaltą arba debesuotą dieną. Jei langus valote saulėtą dieną, darykite tai ryte. Viskas, ko jūs norite, tai išvengti karščio, nes perkaitimas saulėje langųwindow-cleaner valymo proceso metu gali būti pavojingas sveikatai. Pripildykite kibirą šiltu vandeniu, bet jokiais būdais ne karštu ir įpilkite 2 – 3 valgomuosius šaukštus gryno amoniako ar langų valiklio. Pamirkykite valytuvą vandenyje ir lengvai nugrežkite ranka. Tada nuvalykite langą braukdami aukštyn – žemyn, kairėn – dešinėn. Likusį ant lango vandenį su nubrauktuvu valykite dar tada, kai jie šlapi. Paskui patartina nubrauktuvo guminę dalį nusausinti popierine servetėle, nes kitaip liks vandens žymė ant stiklo. Nubrauktuvu šalinant vandenį geriausia daryti judesius iš dešinės į kairę ir iš kairės į dešinę. Jei langai aukšti tiks ir vertikalus valymas, iš viršaus į apačią. Vandens pėdsakus ties langų rėmais nuvalykite sausa šluoste. Po tokio valymo iš tiesų galėsite džiaugtis idealiai švariais langais.