Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Rankų ir nagų priežiūrai pasitelkite natūralias priemones

Trapūs nagai

Trapūs ir skilinėjantys nagai – tai gana dažnai, ypač pavasarį, pasitaikanti problema. Juos galima sustiprinti specialiomis priemonėmis. Paruoškite du nedidelius dubenėlius: vieną su pakaitintu (bet ne karštu) aliejumi, o kitnagai, nagu prieziura, ranku prieziura, patarimai, prieziuraą su vėsiu natūraliu jogurtu. Iš pradžių pirštus pamerkite į aliejų, o po kelių minučių – į jogurtą. Procedūrą kartokite tris kartus per savaitę.

Citrinų kaukė stiprina nagus

Jei norite sustiprinti lūžinėjančius nagus, į dubenėlį išspauskite vienos citrinos sultis ir įlašinkite kelis lašus alyvų aliejaus. Tada viską kruopščiai išmaišykite. Gautoje mikstūroje laikykite pirštus apie minutę. Paskui juos įtrinkite likusia citrinos žievele, rankas nuplaukite drungnu vandeniu ir nusausinkite rankšluočiu. Procedūrą kartokite bent du kartus per savaitę.

 

Kad nagai greičiau augtų

Jeigu jūsų nagai labai lėtai auga, jiems padarykite, geriausia ryte, stiprinantį masažą. Nupoliruokite nagų paviršių specialiu masažuokliu. Pagerės pirštų nagų kraujotaka, paskatinsite jų augimą.

Bulvių kremas rankoms

Nulupkite dvi bulves, išvirkite ir sutrinkite šakute. Įdėkite šaukštą glicerino, šaukštą bulvių nuoviro ir šaukštą švelnaus aliejaus, geriausia alyvuogių. Viską kruopščiai išmaišykite, kol gausis vientisa švelni masė. Gautu kremu ištepkite rankas ir užsimaukite medvilnines pirštinaites. Ši procedūra išlygina ir švelnina rankų odą.

Avokadas rankas daro aksomines

Sutrinkite avokado minkštimą ir sumaišykite su vienu kiaušinio tryniu ir šaukšteliu citrinos sulčių. Taip paruošta kauke ištepkite rankas ir apvyniokite permatoma maistine plėvele. Po trisdešimties minučių rankas nuplaukite drungnu virintu vandeniu. Ant nusausintų rankų užtepkite drėkinančio kremo (geriausia su vitaminu E).

Medetkų kremas suskirdusiai rankų odai

Tris saujas medetkos žiedų sudėkite į stiklainį ir sumaigykite. Sandariai užsuktą stiklainį pastatykite saulėtoje vietoje. Po savaitės stiklainio apačioje turi atsirasti aliejaus nuosėdų, Į dubenėlį sudėkite visą drėkinančio kremo pakuotę, įlašinkite du šaukštus susidariusio medetkų aliejaus ir išmaišykite. Gautu mišiniu tepkite rankas po kiekvieno plovimo. Jis labai gerai išlygina suskirdusią rankų odą ir ją maitina.