Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

‘Stilius ir mada‘ temos archyvas

Šių dienų lolitos

chanel mada Lolita-tai ne pagal savo metus, seksualiai subrendusi paauglė. Iš išvaizdos ji lyg padykusi mergaitė, o viduje- moteris trokštanti vyrų dėmesio. Lolitą “sukūrė” garsus rusų rašytojas Vladimiras Nabokovas. 1955 metais pasirodžiusi jo novelė “Lolita” sukėlė tikrą sumaištį visuomeniniame  ir literatūriniame gyvenime. Autorius vaizdžiai perteikė dvylikametės ir subrendusio vyro tarpusavio santykius. 

Jeigu nešiojate akinius

mergina su akiniais Mada akinius pavertė papuošalu. Kartais jie užtušuoja kosmetinius defektus, o veidas, pasirinkus atitinkamos formos ir spalvos akinius, būna net patrauklesnis. Kokius akinius pasirinkti? Šviesiaplaukiai turėtų nešioti akinius su tokiais rėmeliais, kurių apatinė dalis yra šviesi. Tamsi apatinė rėmelių dalis trumpina veidą, todėl jie labai tiks pailgo veido žmonėms.

Aukštakulnių manija

aukstakulniai su platforma Aukštakulniai bateliai nėra modernus išradimas. Dėl įvairių priežasčių, per amžius, batus su kulnais avėjo ne tik moterys, bet ir vyrai. Pirmasis apavas paaukštintu kulnu, pavaizduotas senovės Egipto sienų tapyboje. Rašytiniai šaltiniai iš Helenistinio laikotarpio byloja, kad batus su platforma avėjo tiek vyrai, tiek moterys. Deja, nuspėti kodėl vyrai „skolinosi“ aukštakulnius iš moterų yra gan sunku.

Japonų stiliaus jausmas

yamamoto Jeigu amerikietė nusiperka suknelę prabangioje parduotuvėje ir pamato kyšantį siųlą-ji su tuo sliūlu greičiausiai taip ir vaikščios, nekreipdama dėmesio. Jeigu europietė nusiperka tokią pačią suknelę ir pamato siūlą-nusikirps jį ir vilkės suknelę toliau. Na, o jeigu japonė nusipirktų suknelę iš kurios kyšo „neaiškus“ siūlas-ji nuneštų tą suknelę atgal į parduotuvę ir paprašytų, kad grąžintų pinigus. 

Italai ir mada

italu mada1 Nieko keisto, kad šalyje, kurioje policininkų uniformas kūrė Armani, aprangai skiriama nemažai dėmesio. Italijoje, moterys vadovaujasi pagrindine taisykle- „la bella figura“ (graži figūra). Nesupraskite klaidingai, italės tikrai nesivaiko standartinės manekenės matmenų. Atvirkščiai, jos patenkintos tuo kaip atrodo ir stengiasi pabrėžti visus savo privalumus. Italės- drąsios ir seksualios. 

Jaunoji "madistė"

tavi gevinson Tavi Gevinson galima pavadinti viena iš tų žmonių, kurie kvėpuoja mada. Šiandien, ji jauniausia ir žymiausia mados „blogerė“ pasaulyje. Amerikietė Tavi 2008 metais įkūrė savo mados blogą „Style Rookie“ („Stiliaus Naujokė“), tuo metu jai buvo vos 11 metų. Mažosios Tavi tėvai net nenutuokė ką jų dukra daro, kol ji paprašė palydėti į pokalbį, dėl jos straipsnio publikacijos New York Times žuranle.

Kitokia mada

comme des garcons Visi mes, daugiau ar mažiau, esame girdėję apie Chanel, Dior ar kitus populiariuosius mados namus, juolab, kad yra kuriami filmai ir rašomos knygos. O ar norite pažinti kitą mados pusę? Mada gali būti ne tik saldi ir komercinė. Japonų mados namai Comme des Garcons puikiai tai įrodė. Asketiškumas, avangardinis, savitas ir naujas požiūris į drabužį-Comme des Garcons skiriamasis bruožas.

Kelionė į praeitį (2 dalis)

vyras Žmonių, pamišusių dėl retro, šiandien labai daug. Kas yra retro? Pasirodo, šis stilius neturi tikslaus apibūdinimo. Tai viskas, kas susiję su praeitimi. Ir tai, kas buvo populiaru prieš šimtą penkiasdešimt metų, ir vos prieš dvidešimt. Retrostilius – anais laikais madingi daiktai, šiandien ištraukti į dienos šviesą ir tarsi prikelti naujam gyvenimui. Kitaip sakant, sena, tapę nauja.

Kelionė į praeitį (1 dalis)

moteris laive Žmonių, pamišusių dėl retro, šiandien labai daug. Kas yra retro? Pasirodo, šis stilius neturi tikslaus apibūdinimo. Tai viskas, kas susiję su praeitimi. Ir tai, kas buvo populiaru prieš šimtą penkiasdešimt metų, ir vos prieš dvidešimt. Retrostilius – anais laikais madingi daiktai, šiandien ištraukti į dienos šviesą ir tarsi prikelti naujam gyvenimui.

Naujausios batų tendencijos

batai miu miu Šių metų pavasario/vasaros batų tendencijos  susimaišiusios su tuo, kas buvo madingą praėjusį sezoną. Esminis skirtumas tas, kad praėjusiais metais po truputį grįžtančios platformos, šį sezoną įsitvirtino galutinai. Jei pernai abejojote ar verta autis platforminius batus, tai šią vasarą su tokiais batais ar basutėmis būsite stilingiausios, ypač, jei platforma bus natūralaus medžio, kamštinė ar dekoruota. Platforminius batus šį sezoną siūlo Miu Miu, Gucci, Valentino, Fendi ir kiti mados diktatoriai. Apskritai, šį sezoną dominuoja praktiškumas ir patogumas-tai gera naujiena. 
1
1 / 5