Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘automobilis‘ žymę

Naujasis “Ferrari 599 GTO”

„Ferrari 599 GTO” Naujasis „Ferrari 599 GTO” pirmą kartą buvo pristatytas šių metų balandį, tarptautinėje Pekino automobilių parodoje. Šis automobilis išgali pasiekti net 335 km/hgreitį, todėl yra greičiausias įprastiems keliams skirtas „Ferrari“. Automobilio pavadinimas simbolinis, nes jame slypi ir ketinamų pagaminti šio modelio automobilių skaičius – viso tik 599vienetai. Beje, „Ferrari 599 GTO” kaina sieks 1,1 mln. litų, tad jį galės įsigyti tikrai ne kiekvienas. Kitiems liks tik seilę pavarvinti.Įdomu ir tai, kad paskutinis „Ferrari GTO” (“Gran Turismo Omologata”) buvo 288 GTO.

Žaibuoja? Kaip apsisaugoti?

zaibas Pastaruoju metu dažnai lyja, o tuo pačiu ir žaibuoja. Gal ir ne tiek daug žmonių nuo žaibo nukenčia per metus, bet, visgi, atsarga gėdos nedaro. Taigi, kaip apsisaugoti nuo žaibo ir išvengti įvairių traumų, o gal net ir blogesnių pasekmių. Jei staiga ėmė labai žaibuoti, taip, kad net akys raibsta, būtinai išjunkite televizoriaus, kompiuterio bei kitų elektros prietaisų laidus, taip pat nekalbėkite mobiliuoju telefonu. Jei esate sodyboje, nestovėkite arti krosnies ar dūmtraukio.

Kaip prižiūrėti automobilį vasaros metu?

mašina Vis šiltėjantis oras mums primena, kad neišvengiamai artėja vasara. Būsimi ir esami automobilių vairuotojai džiūgauja galėsiantys pagaliau mėgautis neslidžia kelio danga, neapledėjusiais automobilio langais. Bet reikėtų žinoti, kad šiltuoju metų laiku taip pat gali kilti problemų, ypatingai per didelius karščius. Ką turėtų žinoti vairuotojai apie automobilio priežiūrą vasaros metu?

Patarimai naujai iškeptiems vairuotojams

mergina uz vairo Jūsų rankose – vairuotojo pažymėjimas, garaže – naujas automobilis, o širdyje neapsakomas nerimas: sėdėti už vairo kartu su instruktoriumi vienas dalykas, o patiems nardyti sausakimšomis gatvėmis – kitas. Aukščiau nosį!Visi geri vairuotojai anksčiau buvo pradedantieji...Jei norite gerai vairuoti, reikia tiesiog dažnai vairuoti. Įgūdžiai atsiranda kartu su patirtimi.