Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘grindys‘ žymę

Kaip apšildyti namą dideliais langais

sildomos-grindys.jpg Šiandien labai populiarūs namai, kurių langai siekia grindų apačią. Name tokiais langais kur kas šviesiau, be to ištisus metus galima gėrėtis gražiais gamtos vaizdais ir netgi pajusti namo vidaus susiliejimo su kiemu pojūtį. Tačiau kaip tokį būstą apšildyti žiemą? Šildomosios grindys Šildomos grindys turi nemažai teigiamų savybių, nes jos:

Odinės plytelės.

new2.jpg Dar viena naujovė sienų ir grindų dangos pasaulyje – odinės plytelės. Vietoj įprastų keraminių. Odinės plytelės sukuria jaukią aplinką, o interjeras jų dėka tampa stilingas ir originalus. Įsivaizduokite, kaip basomis žengiate per minkštas šiltas odines grindis... Dizainerių teigimu, toks naujoviškas dangos variantas puikiai tiktu elegantiškam art-deko stiliaus interjerui bei stilizuotam etniškam stiliui.

Medinių grindų priežiūra

medines-grindys.png Medinių grindų priežiūra dažnai priklauso ne nuo to, kokiomis priemonėmis ir kaip dažnai ar gerai jas valai. Didelę įtako daro ir namuose esantis mikroklimatas. Jei namuose paklotas parketas ir medinės grindys, reikia, kad namuose santykinis drėgnumas būtų 50-65 procentai, o temperatūra – 20 laipsnių. Jei drėgnumas per mažas

Kaip kloti parketlentes be meistro pagalbos

Sausis 27, 2010. | Žymės grindys, parketlentes, kaip kloti | Grupė Buitis, interjeras
laminate.jpg Grindys išklotos parketu gražiai atrodo, nerenka dulkių, jas lengva valyti. Vaikščioti tokiomis grindimis panorote ir jūs, bet gailite mokėti nemažą sumą pinigų grindų klojimo meistrui? Pats metas išmokti parketlentes kloti pačiam.

Šildomų grindų paslaptys

Sausis 22, 2010. | Žymės grindys, sildomos grindys | Grupė Buitis, interjeras
sildomos-grindys.jpg Argi nebūtų smagu, kad netgi žiemą nereikėtų autis šlepetėmis, kad nesušaltum kojų? Ši vizija gali būti įgyvendinama įsirengus šildomas grindis. Skeptikų šia tema, kaip ir visomis kitomis, tikrai netrūksta, tačiau didžiausias šildomų grindų privalumas yra tas, kad jei šilta kojoms, šilta visam kūnui, dėl to kambario temperatūra gali būti pora laipsnių

Ką vertėtų žinoti apie laminuotas grindis?

lama71.jpg Jeigu esate nusprendę laminuoti grindis, svarbu žinoti, jog laminatą vertėtų rinktis pagal klasę ir patalpos paskirtį. Jeigu pasirinksime konkrečios grupės laminuotas grindis pagal paskirtį, tuomet danga tarnaus ilgai. Kitu atveju danga greitai praras išvaizdą, o gamintojai gali atsisakyti taikyti garantinį aptarnavimą. Neretai laminato grindlenčių kaina priklauso nuo dilumo, atsparumo drėgmei bei tvirtumo.

“Plaukiojančių grindų” klojimas

Šiais laikais parduotuvėje toks didelis grindų pasirinkimas, kad oj… Nuo linoliaumo iki medinių parketlenčių. Kiekvienas gali pasirinkti ne tik pagal spalva bet ir pagal kainą. Neseniai dariau viename kambaryje remontą ir žinoma teko kloti naują grindų dangą. Rinkausi ir pagal spalvą ir pagal kainą. Žinoma norėjosi kuo kokybiškesnio produkto :). Pasirinkau “plaukiojančias grindis” kaina tikrai priimtina apie 25Lt už kv. m. Parketlenės kainuoja gal 3 kartus brangiau :). O kas aktualiausia plaukiojančias grindis susidėti pačiam visai nesunku :) ypač su “click” sujungimo sistema. Apie 15 kv.m dviese su visais pjvimais ir sudėjimu užtrukom apie 4-5 valandas tikrai manau greitai.