Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘medziagos‘ žymę

Kosmetika su placenta

mikroskopas Pasaulyje garsios žvaigždės stebina mus puikia savo išvaizda. Viena jų neblėstančio grožio ir jaunystės paslapčių – kosmetika su placenta. Tiek moterys, tiek vyrai naudoja šią jaunystės eliksyru vadinamą kosmetiką. Kodėl?Kaip teigiama, tai viena veiksmingiausių ne intervencinių odos jauninimo ir gražinimo priemonių. Jos poveikis pasireiškia jau po kelių dienų: oda paskaistėja, suvienodėja jos spalva, išnyksta spuogai ir pigmentinės dėmės, po kelių savaičių pastebimai sumažėja raukšlių.

Kūrybiškas daiktų išdėstymas interjere

lentyna Turite nemažai mėgstamų, sentimentus keliančių daiktų? Neslėpkite jų atokiausiose spintų ir spintelių kertėse. Juk tai, kas domina šeimą, tikrai sužavės ir svečius. Visi namuose turime lentynų su nepanaudota erdve ar židinį tuščia atbraila. Kodėl jos turėtų likti tuščios?

Medžiagos namuose

medziagos.jpg Labai svarbu, kokias medžiagas parinksime savo būsto audiniams, kokias naudosime valymo bei plovimo priemones, kokių medžiagų bus minkšti ir kiti baldai bei dekoratyviniai elementai mūsų namuose. Visa tai turės didelės įtakos mūsų fizinei ir psichologinei gerovei. Aptarkime būstuose dažniausiai pasitaikančias medžiagas. Kurias iš jų verta naudoti, o kurių verčiau vengti?