Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘kosmetika‘ žymę

Kosmetika su placenta

mikroskopas Pasaulyje garsios žvaigždės stebina mus puikia savo išvaizda. Viena jų neblėstančio grožio ir jaunystės paslapčių – kosmetika su placenta. Tiek moterys, tiek vyrai naudoja šią jaunystės eliksyru vadinamą kosmetiką. Kodėl?Kaip teigiama, tai viena veiksmingiausių ne intervencinių odos jauninimo ir gražinimo priemonių. Jos poveikis pasireiškia jau po kelių dienų: oda paskaistėja, suvienodėja jos spalva, išnyksta spuogai ir pigmentinės dėmės, po kelių savaičių pastebimai sumažėja raukšlių.

Manikiūras vyrams

manikiuras.jpg Šiais laikais prisižiūrėti būtina ne tik moterims, bet ir vyrams. Kaip tik todėl vyriškosios lyties atstovams vis dažniau atliekamos tos pačios procedūros kaip ir moterims. Manikiūras ne išimtis. Prižiūrėtos rankos yra labai svarbi įvaizdžio dalis. Jau seniai praėjo tie laikai, kai dauguma vyrų plušėjo fabrikuose. Šiandien jie darbo dienas leidžia ofisuose, nemažai bendrauja su žmonėmis, tad ne tik paties žmogaus poreikiai, bet ir darbo etiketas reikalauja ne tik savęs, bet ir antrojo veido – rankų, priežiūros.

Kosmetika ir grožio kultas

Rugpjūtis 26, 2009. | Žymės grozis, kosmetika, grozio kultas | Grupė Stilius ir mada
Manote kosmetika yra šių dienų moterų būtinybė? Kosmetika tokia pat sena kaip žmonijos istorija. Grožio kultas gyvavo visais laikais. Vyrai, o tuo labiau moterys nori išlikti kuo ilgiau jauni ir patrauklūs. Tai pagrindinė priežastis kodėl žmonės dažėsi ir dažosi. Manoma, kad kosmetika buvo naudojama net ledynmečio epochoje, mat to meto kapavietėse ir olose yra rasta dažų, kurie galėjo būti naudojami lūpoms dažyti.

Dezodorantas. Kaip pasigaminti?

dezodorantas.JPG Kiekvieną rytą jus pažadina žadintuvas, pasikeiksnojate, kad reikia keltis, iškeliat vieną koją iš lovos, paskui kitą ir sliūkinat į dušą. Atspėjau? Duodu 100, kad nusiprausę jūs tepate pažastis įvairiais dezodorantais, antiperspirantais ir pan. . Ar kada žiūrėjote kas parašyta ant to daikto, kurį naudojat kiekvieną dieną, etiketės? Ten tiek visko prigrūsta.. nenustebau kai viena draugė pasiskundė, kad jai pažastis išbėrė.