Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘kraujotaka‘ žymę

Jei norite turėti žvilgančius plaukus

plaukai Norint išlaikyti natūralų plaukų žvilgesį, reikia “maitinti” juos iš vidaus. Juk natūralaus maisto plaukai gauna per plauko svogūnėlį. Todėl būtina tinkamai maitintis. Vartokite maistą, kuriame yra gyvulinių baltymų, valgykite džiovintus vaisius, nepamirškite ir maistinės želatinos. Taip par svarbu gauti B grupės vitaminų. Saugokite plaukus ir galvą nuo saulės kaitros, o žiemą nešiokite kepures ar kitus galvos apdangalus. Tik šitaip apsaugosite plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio.

Pasigaminkite natūralių kūno šveitiklių (2 dalis)

kuno sveitikliai Medus, apelsinų žievelės, karamele kvepiantis rudasis cukrus ir cinamonas – tai ne tik gardžiausių kepinių prieskoniai, bet ir natūralių kūno šveitiklių sudėtinės dalys, kiekviena savaip puoselėjanti odą.Natūralūs, namuose pasigaminti kūno šveitikliai efektyviai pašalina negyvų ląstelių sluoksnį, gerina kraujotaką, drėkina ir lygina odą, padeda jai geriau absorbuoti po šveitimo procedūros naudojamas medžiagas, saugo nuo plaukelių įaugimo po depiliacijos. Namuose gamintus šveitiklius kūnui galima naudoti 3 – 4 kartus per savaitę prausiantis duše ar vonioje.