Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘medus‘ žymę

Medaus terapija

medus Šis gliukozės, fruktozės, baltymų, virškinimo fermentų, vitaminų, mineralinių medžiagų ir organinių rūgščių “kokteilis” pasižymi visa galybe gydomųjų savybių: naikina kai kurias bakterijas ir grybelius, skatina prakaitavimą, slopina kosulį, gydo uždegimus ir kitokius negalavimus. Naminių gydomųjų procedūrų entuziastai medų ima lyžčioti vos tik prastai pasijutę. Ir dažniausiai ne veltui – išsyk atgauna prarastas jėgas.Pasak medikų, imunitetui stiprinti galite rinktis bet kokios rūšies medų. Ir išlaižyti jo per dieną iki 100 g ( vaikui pakaks 30 – 50 g).

Pasigaminkite natūralių kūno šveitiklių (2 dalis)

kuno sveitikliai Medus, apelsinų žievelės, karamele kvepiantis rudasis cukrus ir cinamonas – tai ne tik gardžiausių kepinių prieskoniai, bet ir natūralių kūno šveitiklių sudėtinės dalys, kiekviena savaip puoselėjanti odą.Natūralūs, namuose pasigaminti kūno šveitikliai efektyviai pašalina negyvų ląstelių sluoksnį, gerina kraujotaką, drėkina ir lygina odą, padeda jai geriau absorbuoti po šveitimo procedūros naudojamas medžiagas, saugo nuo plaukelių įaugimo po depiliacijos. Namuose gamintus šveitiklius kūnui galima naudoti 3 – 4 kartus per savaitę prausiantis duše ar vonioje.

Pasigaminkite natūralių kūno šveitiklių (1 dalis)

kuno sveitiklio gaminimas Medus, apelsinų žievelės, karamele kvepiantis rudasis cukrus ir cinamonas – tai ne tik gardžiausių kepinių prieskoniai, bet ir natūralių kūno šveitiklių sudėtinės dalys, kiekviena savaip puoselėjanti odą. Natūralūs, namuose pasigaminti kūno šveitikliai efektyviai pašalina negyvų ląstelių sluoksnį, gerina kraujotaką, drėkina ir lygina odą, padeda jai geriau absorbuoti po šveitimo procedūros naudojamas medžiagas, saugo nuo plaukelių įaugimo po depiliacijos. Namuose gamintus šveitiklius kūnui galima naudoti 3 – 4 kartus per savaitę prausiantis duše ar vonioje.

Kuo pakeisti cukrų?

medus Mėgstate cukrumi pagardinti kavą, arbatą, kitus gėrimus bei patiekalus? O ar žinojote, jog cukrus yra smarkiai chemiškai perdirbtas produktas? Jo maistinė vertė, deja, lygi nuliui. Kad gautumėte vertingų medžiagų, o tuo pačiu ir suteiktumėte šiek tiek saldumo mėgstamiems gėrimams bei patiekalams, vartokite cukraus pakaitalus.

Ligas veja medus su cinamonu

cinamonas+medus.jpg Ajurvedinėje medicinoje medus šimtmečius naudojamas kaip vienas pagrindinių vaistų. Mūsų senoliai taip pat žinojo apie medaus gydomąsias galias ir jį naudojo kaip vaistą. Saikingai vartojamas medus nesukelia jokio šalutinio poveikio, kad ir kokia liga besirgtumėte. Medus įvairiomis proporcijomis maišytas su cinamonu, gydo daugelį ligų. Beje, cinamono miltelius rekomenduojama susimalti patiems iš cinamono lazdelių.

Kuo vertingas medus?

medus.jpg Medus nuo seno žinomas ne tik kaip maistas, bet ir kaip vaistas. Kartais atrodo, lyg jis būtų panacėja nuo visų ligų. Tačiau kaip yra iš tikro? Medus – labai maistingas gamtos sukurtas produktas. Organizmas lengvai jį pasisavina. Valgant medų, skatinama virškinimo trakto veikla, teigiamai įtakojama širdies veikla. Meduje yra priešuždegiminių medžiagų, todėl dažnai jis vartojamas pajutus pirmuosius peršalimo simptomus, jis rekomenduojamas dirbamtiems sėdimą darbą.