Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘bulves‘ žymę

Kaip gaminti gruzdintuvėje

gruzdintos bulves Nors sveiko maisto šalininkai sako, kad gruzdintuvėje gamintą maistą valgyti nelabai sveika, nieko bloga nenutiks, jeigu juo retsykiais pasimėgausite. Ypač paruoštu pagal taisykles. Supiltus į gruzdintuvę riebalus reikia gerai įkaitinti. Maisto produktus, paimtus iš šaldiklio gerai atšildykite, o tuos, kuriuos paėmėte iš šaldytuvo taip pat palaikykite apie pusvalandį kambario temperatūroje. Vartokite žemės riešutų arba kukurūzų aliejų, nes jie tinkamiausi patiekalų gaminimui gruzdintuvėje. Gruzdinkite tik šviežiame aliejuje ir nemaišykite jau panaudoto aliejaus su šviežiu. Daugiausiai patiekalus tame pačiame aliejuje galima gruzdinti du kartus.

Virtuvėje tai pravers…

Birželis 2, 2010. | Žymės bulves, svogunai, morkos, česnakai, virtuveje | Grupė Kulinarija
vyras skuta bulves Česnakai itin populiarios prieskoninės daržovės, patiekalams suteikiančios pikantišką, aštrų skonį ir kvapą. Dažniausiai česnakai vartojami neapdoroti. Iš jų nesunku namuose pasiruošti česnakinės druskos: skilteles reikia išdžiovinti orkaitėje, vėliau su rupia druska sumalti. Česnakus galima marinuoti, konservuoti, sūdyti, gaminti iš jų tyrę su petražolėmis salierais, bazilikais – tai puikūs patiekalų pagardai.

Nuo bulvių nestorėjama? Kodėl?

bulviu patiekalas Bulvių patiekalai skanūs, nebrangūs ir greitai paruošiami. Paneigsime mitą, kad juos valgydami priaugsite svorio. Folijoje keptos bulvės arba bulvės su moliūgais? Tai išgirdus varva seilės. Be to, bulvės stangrina odą, stiprina nervus. Valgydami bulvių patiekalų tikrai nepriaugsite svorio, nes jie turi nedaug kalorijų.

Patarimai bulvių mėgėjams

Bulves.jpg Kad tarkuotos bulvės, skirtos sklindžiams nepajuoduotų, į jas įpilkite karšto pieno arba įdėkite vitamino C. Kai bulvės verda ar troškinasi neatidenginėkite puodo ir nemaišykite vandens, nes gavusios oro jos praras daug vitamino C. Į blynelių tešlą įtarkuokite svogūnų arba obuolių.

Bulvės – vertingos daržovės

Bulves-vertinga.jpg Bulvės – vienos mėgstamiausių lietuviškų daržovių. Jos sočios, maistingos ir tinka prie daugelio patieklų. Ypač gardžios ir maistingos būna netrukus užderėsiančios šviežios bulvės, iš kurių galite pasigaminti gardžiausių valgių.

Valgomi aksesuarai

valgomi.jpg Ko tik neprisigalvoja žmonės, norėdami išsiskirt iš minios. Viena amerikietė studentė, besidominti maistu ir juvelyrika, sukūrė visą žiedų kolekciją iš džiovintų vaisių. Pasak jos, greitai gendantys produktai puikiai kontrastuoja su tuo kas amžina-metalu. Pagrindinė dizainerės mintis ir buvo sužaisti nesuderinamais dalykais. Šiais laikais, mene jau viskas galima, svarbu kaip tai pateiksi.