Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘aksesuarai‘ žymę

Svetainė – spalvos, baldai, aksesuarai

svetaine.jpg Manau nesuklysiu pasakiusi, kad svetainė yra ta vieta, kurioje šeima praleidžia daugiausia laiko. Juk dažniausiai čia vakarieniaujama, čia susėdama pokalbiuisu šeima ar draugais ar tiesiog susirenkama pažiūrėti televizorių. Dėl to norisi, kad ši vieta būtų itin jauki ir labai šilta.

Patarimai, kaip prižiūrėti papuošalus

Papuosalu-prieziura.jpg Papuošalai kaip ir drabužiai netarnauja amžinai. Bėgant laikui jie praranda ankstesnį blizgesį ir grožį. Kaip tik todėl, papuošalais reikia rūpintis bei kartas nuo karto “atgaivinti”. Štai dešimt patarimų, kaip tą daryti:

Valgomi aksesuarai

valgomi.jpg Ko tik neprisigalvoja žmonės, norėdami išsiskirt iš minios. Viena amerikietė studentė, besidominti maistu ir juvelyrika, sukūrė visą žiedų kolekciją iš džiovintų vaisių. Pasak jos, greitai gendantys produktai puikiai kontrastuoja su tuo kas amžina-metalu. Pagrindinė dizainerės mintis ir buvo sužaisti nesuderinamais dalykais. Šiais laikais, mene jau viskas galima, svarbu kaip tai pateiksi.