Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘virtuveje‘ žymę

Optimali tvarka jūsų virtuvėje

stalcius Paskutiniais metais pasikeitė virtuvės funkcija. Jeigu anksčiau namų šeimininkei ji buvo tik darbo vieta, šiandien – tai patalpa, kurioje susirenka šeima, susitinkama su draugais, kartu gaminamas maistas ir maloniai praleidžiamas vakaras. Norint, kad virtuvė atitiktų modernios virtuvės reikalavimus, ji turi būti ne tik geros išvaizdos, bet ir patogi. Šeimininkavimas virtuvėje turi teikti džiaugsmo ir tai turi būti taip efektyviai organizuota, kad darbas virtuvėje tirpte tirptų.

Virtuvėje tai pravers…

Birželis 2, 2010. | Žymės bulves, svogunai, morkos, česnakai, virtuveje | Grupė Kulinarija
vyras skuta bulves Česnakai itin populiarios prieskoninės daržovės, patiekalams suteikiančios pikantišką, aštrų skonį ir kvapą. Dažniausiai česnakai vartojami neapdoroti. Iš jų nesunku namuose pasiruošti česnakinės druskos: skilteles reikia išdžiovinti orkaitėje, vėliau su rupia druska sumalti. Česnakus galima marinuoti, konservuoti, sūdyti, gaminti iš jų tyrę su petražolėmis salierais, bazilikais – tai puikūs patiekalų pagardai.