Įrašai, turintys ‘virtuveje‘ žymę
Paskutiniais metais pasikeitė virtuvės funkcija. Jeigu anksčiau namų šeimininkei ji buvo tik darbo vieta, šiandien – tai patalpa, kurioje susirenka šeima, susitinkama su draugais, kartu gaminamas maistas ir maloniai praleidžiamas vakaras. Norint, kad virtuvė atitiktų modernios virtuvės reikalavimus, ji turi būti ne tik geros išvaizdos, bet ir patogi. Šeimininkavimas virtuvėje turi teikti džiaugsmo ir tai turi būti taip efektyviai organizuota, kad darbas virtuvėje tirpte tirptų.
Česnakai itin populiarios prieskoninės daržovės, patiekalams suteikiančios pikantišką, aštrų skonį ir kvapą. Dažniausiai česnakai vartojami neapdoroti. Iš jų nesunku namuose pasiruošti česnakinės druskos: skilteles reikia išdžiovinti orkaitėje, vėliau su rupia druska sumalti. Česnakus galima marinuoti, konservuoti, sūdyti, gaminti iš jų tyrę su petražolėmis salierais, bazilikais – tai puikūs patiekalų pagardai.