Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘maistas‘ žymę

Kaip gaminti gruzdintuvėje

gruzdintos bulves Nors sveiko maisto šalininkai sako, kad gruzdintuvėje gamintą maistą valgyti nelabai sveika, nieko bloga nenutiks, jeigu juo retsykiais pasimėgausite. Ypač paruoštu pagal taisykles. Supiltus į gruzdintuvę riebalus reikia gerai įkaitinti. Maisto produktus, paimtus iš šaldiklio gerai atšildykite, o tuos, kuriuos paėmėte iš šaldytuvo taip pat palaikykite apie pusvalandį kambario temperatūroje. Vartokite žemės riešutų arba kukurūzų aliejų, nes jie tinkamiausi patiekalų gaminimui gruzdintuvėje. Gruzdinkite tik šviežiame aliejuje ir nemaišykite jau panaudoto aliejaus su šviežiu. Daugiausiai patiekalus tame pačiame aliejuje galima gruzdinti du kartus.

Jei norite turėti žvilgančius plaukus

plaukai Norint išlaikyti natūralų plaukų žvilgesį, reikia “maitinti” juos iš vidaus. Juk natūralaus maisto plaukai gauna per plauko svogūnėlį. Todėl būtina tinkamai maitintis. Vartokite maistą, kuriame yra gyvulinių baltymų, valgykite džiovintus vaisius, nepamirškite ir maistinės želatinos. Taip par svarbu gauti B grupės vitaminų. Saugokite plaukus ir galvą nuo saulės kaitros, o žiemą nešiokite kepures ar kitus galvos apdangalus. Tik šitaip apsaugosite plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio.

Kaip pirkti maistą?

maisto prekes Daugelis žmonių, kas savaitę lankydamiesi prekybos centruose apspirkti, stengiasi kuo greičiau tai atlikti tarsi nemalonią pareigą. Tačiau pirkti maistą rekėtų atidžiai, gerai apsvarstant, nes nuo to priklauso, ar sveiką maistą išsirinksite. Toliau pateikiami patarimai padės apsispręsti, kokius produktus rinktis maisto parduotuvėse.Maisto parduotuvėse pilna viliojančių, bet kaip tyčia kenksmingų maisto produktų – pyragų, sausainių,

Tradicinė vokiečių virtuvė

vokieciai.jpg Panašiai kaip ir mes, vokiečiai mėgsta sotų ir riebų maistą. Vokietiją garsina mėsiški patiekalai bei alus, kurio čia išgeriama daugiausiai pasaulyje. Tiesa, skirtingose šios šalies vietose gyvuoja savi papročiai ir tradicijos. Kiekvienas Vokietijos regionas gali pasigirti originaliais, tik tam karštui būdingais valgiais. Štai kad ir dešrelės, Berlyne gaminamos pikantiškos kario skonio (Curywurst), o Turingijoje populiariausios keptos (Bratwurst).