Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Kaip gaminti gruzdintuvėje

Nors sveiko maisto šalininkai sako, kad gruzdintuvėje gamintą maistą valgyti nelabai sveika, nieko bloga nenutiks, jeigu juo retsykiais pasimėgausite. Ypač paruoštu pagal taisykles.

  • Supiltus į gruzdintuvę riebalus reikia gerai įkaitinti.

 

  • Maisto produktus, paimtus iš šaldiklio gerai atšildykite, o tuos, kuriuos paėmėte iš šaldytuvo taip pat palaikykite apie pusvalandį kambario temperatūroje.

 

  • Vartokite žemės riešutų arba kukurūzų aliejų, nes jie tinkamiausi patiekalų gaminimui gruzdintuvėje.

 

  • Gruzdinkite tik šviežiame aliejuje ir nemaišykite jau panaudoto aliejaus su šviežiu. Daugiausiai patiekalus tame pačiame aliejuje galima gruzdinti du kartus.

 

  • O dabar nudžiuginsime tuos, kurie gruzdina tik bulves. Tik bulvių gruzdinimui naudotame aliejuje galėsite pasigaminti dar šešias porcijas bulvyčių, kada tik panorėję. Nepamirškite aliejaus perkošti. Visgi, jei riebalai parudavo, pakeiskite juos.

 

  • Nepalikite riebalų gruzdintuvėje, o išpilkite į sandarų indą ir pastatykite šaldytuve. Gruzdintuvę reikia išplauti ir nusausinti.