Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimaiTransportasNekilnojamasis turtasStatyba, remontasViskas namamsTelefonaiDarbas, mokslasTechnikaLaisvalaikisDrabužiaiKompiuterijaVerslasViskas nemokamaiPrekės vaikams

Kaip gaminti gruzdintuvėje

Nors sveiko maisto šalininkai sako, kad gruzdintuvėje gamintą maistą valgyti nelabai sveika, nieko bloga nenutiks, jeigu juo retsykiais pasimėgausite. Ypač paruoštu pagal taisykles.

  • Supiltus į gruzdintuvę riebalus reikia gerai įkaitinti.

 

  • Maisto produktus, paimtus iš šaldiklio gerai atšildykite, o tuos, kuriuos paėmėte iš šaldytuvo taip pat palaikykite apie pusvalandį kambario temperatūroje.

 

  • Vartokite žemės riešutų arba kukurūzų aliejų, nes jie tinkamiausi patiekalų gaminimui gruzdintuvėje.

 

  • Gruzdinkite tik šviežiame aliejuje ir nemaišykite jau panaudoto aliejaus su šviežiu. Daugiausiai patiekalus tame pačiame aliejuje galima gruzdinti du kartus.

 

  • O dabar nudžiuginsime tuos, kurie gruzdina tik bulves. Tik bulvių gruzdinimui naudotame aliejuje galėsite pasigaminti dar šešias porcijas bulvyčių, kada tik panorėję. Nepamirškite aliejaus perkošti. Visgi, jei riebalai parudavo, pakeiskite juos.

 

  • Nepalikite riebalų gruzdintuvėje, o išpilkite į sandarų indą ir pastatykite šaldytuve. Gruzdintuvę reikia išplauti ir nusausinti.