Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘papuosalai‘ žymę

Ką simbolizuoja žiedai bei brangakmeniai

ziedas.jpg Ko gero sutiksime su manimi, jog rankos – išraiškingiausia kūno dalis. Ar kada nors susimąstėte, jog žiedai tai ne tik papuošalai. Žiedai su akmenimis gali padėti Jums tvarkyti savo gyvenimą, įnešti į jį daugiau sveikatos, vidinės stiprybės ir kitų teigiamų pokyčių.

Alisos papuošalai

Panašu, kad artėjant pasaulinei filmo „Alisa stebuklų šalyje“ (Tim Burton)  premjerai vis daugiau šios istorijos interpretacijų aptinkama mene, madoje ir net juvelyrikoje. 1865 metais, anglų autoriaus, Charles Lutwidge Dodgson sukurta nuostabi istorija yra neišsemiamas  menininkų įkvėpimo šaltinis.

Patarimai, kaip prižiūrėti papuošalus

Papuosalu-prieziura.jpg Papuošalai kaip ir drabužiai netarnauja amžinai. Bėgant laikui jie praranda ankstesnį blizgesį ir grožį. Kaip tik todėl, papuošalais reikia rūpintis bei kartas nuo karto “atgaivinti”. Štai dešimt patarimų, kaip tą daryti:

Papuošalai, papuošaliukai

papuosalai.jpg Niekas taip greitai nepatraukia aplinkinių dėmesio kaip papuošalai. Jie gali nukrepti pašalinių dėmesį ten, kur pageidauji ir atitraukti nuo to, kas tau nepatinka. Pasirinkdama papuošalą būtinai apgalvok, ar jis pabrėš gerąsias, ar blogąsias drabužio savybes. Tinkamai parinkti papuošalai labai puikiai

Papuošalų "nešiojimas"

Nuo senų laikų žmogus puošiasi, kad būtų patrauklesnis ir atspindėtų savo statusą. Karaliai susikraudavo visą turtą ant savęs. Tačiau atsargiai: papuošalai gali ne tik papuošti, bet ir sugadinti” vaizdelį”. Geriau jau pasipuošti kukliau, negu susikrauti viską kas tuo metu jums atrodo gražu. Deja, sugeba tai ne visos.

Brangenybių priežiūra

Papuošalų turime kiekviena. Jie kažką primena, dovanoti mylimų žmonių, ar močiutės palikimas. Būna, kad žiedai pagelsta, grandinėlės susipainioja. Todėl labai svarbu juos prižiūrėti. Pigiems papuošalams, bižuterijai tereikia minimalios priežiūros, bet vertingus juvelyrinius dirbinius reikia prižiūrėti dažniau. Kad nepažeistumėte brangių akmenų ar nenubraižytumėte auksinių dirbinių turite žinoti kaip juos tinkamai valyti, atnaujinti ir prižiūrėti.

Valgomi aksesuarai

valgomi.jpg Ko tik neprisigalvoja žmonės, norėdami išsiskirt iš minios. Viena amerikietė studentė, besidominti maistu ir juvelyrika, sukūrė visą žiedų kolekciją iš džiovintų vaisių. Pasak jos, greitai gendantys produktai puikiai kontrastuoja su tuo kas amžina-metalu. Pagrindinė dizainerės mintis ir buvo sužaisti nesuderinamais dalykais. Šiais laikais, mene jau viskas galima, svarbu kaip tai pateiksi.