Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘sveikata‘ žymę

Aerobinė mankšta-graži figūra

begiojimas   Atostogos-puiki proga ne tik pailsėti, bet ir pasirūpinti savo sveikata bei kūno formomis. Jeigu žiemą nesinorėjo sportuoti dėl prasto oro, tai vasarą sunku būtų rasti svarių argumentų savo tinginystei pteisinti. Puikus būdas pakoreguoti savo svorį yra aerobinė mankšta.

Kaip Jums padeda mankšta

manksta, mankstos svarba, sveikata, apie manksta, privalumai        Tinkama mankšta bus naudingesnė negu sauja vaistų. Jei sergate širdies liga, artritu, diabetu ar kuria kita degeneracine liga, jums gali prireikti tam tikro gydymo. Bet nepasikliaukite vien vaistais. Padėkite sau. Pradėkite mankštos programą specialistų priežiūroje.             Štai keleta naudingų mankštos faktorių:   Gerina širdies darbą. Mankštinantis sustiprinamas širdies raumuo, todėl padidina minutinis širdies tūris.

Energiją teikiančios medžiagos

energija, medziagos teikiancios energija, sveikata, kalorijos, organizmo veikla          Energiją teikiančios medžiagos mūsų maiste yra angliavandeniai, riebalai ir baltymai. Apskritai, angliavandeniai (krakmolas ir cukrus) yra laikomi tiesioginės energijos šaltiniais, baltymai 0 kūno statybos blokais, o riebalai – didelės energijos saugykla. Tačiau šie vaidmenys persidengia. Tinkamai panaudojus mūsų kūno medžiagų apykaitos cheminius reguliatorius baltymai ir riebalai gali būti vartojami energijai, o gliukozės perteklius gali būti paverčiamas į riebalus arba glikogeną (gyvulinį krakmolą).

Sveikata arbatos puodelyje

vyras geria arbata Ne veltui arbatos gėrimas tapo tikru ritualu. Skysčiai mažina streso hormonų gamybą. Vanduo gaivina, o arbatos padidina smegenų budrumą. Tad retsykiais pravartu paskirti sau ir arbatos dieną. Išsirinkite dvi tris arbatos rūšis ir per dieną išgerkite tris litrus. Prieskoninės arbatos puikiai suaktyvina medžiagų apykaitą. Jos švelniai stimuliuoja hormonų bei virškinimo enzimų gamybą, tad iš ląstelių paimama ir suskaidoma daugiau riebalų.

Augalai jūsų sveikatai

kalanke Kalankė sergant angina. Susmulkinkite 2 – 3 kalankės lapus, per marlę išspauskite jų sultis ir sumaišykite su virintu vandeniu santykiu 1:10. Šiuo skysčiu skalaukite gerklę po 5 – 10 kartų per dieną, kol pasveiksite. Kalankė nuo parodontozės, danties skausmo.Iš kelių kalankės lapų išspauskite sultis.

Alkoholis kaip maistas

alkoholis, alkoholio poveikis, sveikata, alkoholis mityboje Nemažą žalą kūnui daro alkoholis, neigiamai veikdamas mitybą. Žmonės, reguliariai vartojantys alkoholį, dažnai tinkamai nepavalgo. Tai lemia dvi priežastys. Pirmoji – alkoholis prislopina arba pašalina alkio jausmą: antroji – alkoholis yra koncentruotas tuščių kalorijų šaltinis. Kiekvienas alkoholio gramas duoda keletą kalorijų. Tai reiškia, kad asmuo, kasdien išgeriantis pusę litro degtinės, tokia įprasta alkoholikų dozė, patiekia savo kūnui apie 3000 kalorijų. Nė viena iš šių kalorijų neturi maistinės vertės.

Paneigtas mitas apie bulves

centimetras Gera žinia tiems kurie, negali gyventi be bulvių patiekalų. Amerikiečiai paneigė mitą, neva bulvės tukina ir nepasižymi itin vertingomis medžiagomis. Beveik visi dietologai, žmogui, norinčiam sulieknėti, siūlydavo atsisakyti patiekalų, turinčių daug angliavandenių. Makaronai, duona, bulvės būdavo išbraukiami iš lieknėjančiojo mitybos raciono. Tačiau pastebėta, kad būtent angliavandeniai yra pagrindinis energijos šaltinis smegenų veiklai, centrinei nervų sistemai ir inkstams.

Gydomasis purvas

gydomasis purvas, sveikata, sveika oda, purvas ligoms gydyti, gydymas Peloidai (durpės, gydomasis purvas, sūriųjų ežerų dumblas, gydomasis molis) – tai natūralios medžiagos, susidarančios biologinių arba geologinių procesų metu. Jas susmulkinus ir sumaišius su vandenius gaunama vientisa, tiršta masė, naudojama gydomosioms vonioms, įvyniojimams bei kompresams atramos – judamojo aparato, moteriškų ligų atvejais, persirgus uždegimais, bei esant nervų sistemos susirgimams. Gydomasis purvas tai ypatingos fizinės bei cheminės sudėties durpių rūšis. Terapijoje taikomo gydomojo purvo sudėtinės dalys turi priešuždegiminį, antivirusinį, antibakterinį poveikį ir stimuliuojančiai veikia tam tikras kūno dalis.

Natūralios priemonės burnos ir dantų priežiūrai

burnos ir dantu prieziura, sveikata, naturalios priemones dantu ir burnos prieziurai, naturalios priemones, burnos prieziura, sveiki dantys Graži šypsena – kiekvieno žmogaus vizitinė kortelė. Todėl būtina pasirūpinti, kad lūpos būtų nesuskeldėjusios, o dantys pakankamai balti. Norint tai pasiekti, nereikia brangių kosmetikos priemonių ar vaistų. Padės žemuogių lapai, saulėgrąžų žiedų nuoviras, rožių aliejus ir keletas mūsų močiučių paslapčių. Išrūgos, česnakas ir gvazdikėlių aliejus malšina dantų skausmą Jeigu negalite atsikratyti įkyraus danties maudimo, gali padėti išrūgos. Jas reikia šiek tiek pakaitinti ir gerai išskalauti burnos ertmę.

Kas tinka į skrandį, tas tinka ir ant veido?

veido kaukes, apie veido kaukes, veido odos prieziura, sveikata, kaukes odai Užterštas oras, stresas, įtampa, netinkama mityba, cigarečių dūmai ar miego trūkumas – visa tai neigiamai veikia mūsų odą. Atsiranda raukšlių, inkštirų, dėmių. Laimė, yra patikrintų būdų kovoti su šiais nemaloniais dalykais. Maitinanti kriaušių kaukė Maitinanti kriaušių kaukė išlygina odą, pagerina jos spalvą. Nuplautą kriaušę sutarkuokite, suplakite vieno kiaušinio trynį, viską kruopščiai išmaišykite ir užtepkite ant nuvalyto veido. Maždaug po 20 minučių kaukę nuplaukite drungnu virintu vandeniu.
1
1 / 3