Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Kas tinka į skrandį, tas tinka ir ant veido?

Užterštas oras, stresas, įtampa, netinkama mityba, cigarečių dūmai ar miego trūkumas – visa tai neigiamai veikia mūsų odą. Atsiranda raukšlių, inkštirų, dėmių. Laimė, yra patikrintų būdų kovoti su šiais nemaloniais dalykais.

Maitinanti kriaušių kaukė

veido kaukes, apie veido kaukes, veido odos prieziura, sveikata, kaukes odaiMaitinanti kriaušių kaukė išlygina odą, pagerina jos spalvą. Nuplautą kriaušę sutarkuokite, suplakite vieno kiaušinio trynį, viską kruopščiai išmaišykite ir užtepkite ant nuvalyto veido. Maždaug po 20 minučių kaukę nuplaukite drungnu virintu vandeniu.

Raminanti bananų kaukė

Bananą sutrinkite kartu su alyvuogių aliejumi ir užtepkite ant veido. Palaikykite apie pusę valandos. Ši kaukė pamaitins ir nuramins sudirgusią odą.

 

Pomidorai stiprina kapiliarus

Norint atsikratyti sutrūkinėjusių kapiliarų, galima naudoti pomidorų kaukę. Sutrinkite 2 – 3 sunokusius pomidorus dubenėlyje su šaukštu grietinės ir šaukštu miltų. Užtepkite tyrę ant veido ir palaikykite 25 – 30 minučių. Po to nuplaukite drungnu virintu vandeniu.

Drėkinanti braškių kaukė

Paimkite tris sunokusias braškes ir dubenėlyje sutrinkite šakute. Įdėkite šaukštą skysto medaus ir kelis lašus aliejaus. Viską kruopščiai išmaišykite. Užtepkite ant veido ir palaikykite 15 minučių. Nuvalykite veidą servetėle, pamirkyta drungname piene.

Kaukė vystančiai odai

Sutrinkite kivi vaisių, kad gautumėte du šaukštus minkštimo. Įdėkite šaukštą varškės ir išmaišykite. Gautą tyrę užtepkite ant veido ir kaklo. Po 20 minučių nuplaukite virintu vandeniu. Kivį galima supjaustyti girežinėliais ir uždėti ant veido. Ši kaukė neleidžia odai suvysti ir šiek tiek ją vėsina.

Stangrinanti kaukė

Šaukštą apelsino sulčių išmaišykite su žaliu kiaušinio tryniu. Gautą tyrę užtepkite ant veido ir kaklo, laikykite apie 30 minučių, po to nuplaukite drungnu vandeniu. Ši kaukė rekomenduojama sausai odai. Stangrina, gaivina ir jaunina odą, gerina jos spalvą.

Valantis meliono pienelis

Namuose galite pasigaminti pienelį makiažui valyti. Nuplaukite sunokusį melioną, pašalinkite sėklas, o minkštimą susmulkinkite mikseriu. Po to lygiomis dalimis įpilkite pieno ir mineralinio vandens. Viską kruopščiai išmaišykite, mišiniu valykite veidą.