Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘riešutai‘ žymę

Norite ilgai gyventi? Keiskite mitybos įpročius

sveikas maistas Jei norite būti sveiki, jaustis žvalūs ir energingi, ilgai gyventi, būtina tinkamai maitintis. Daugeliui žmonių tai yra pakankamai sunkus darbas, nes šiandien prekybos centruose gausu įvairaus skanaus ir dažnai ne visai sveiko maisto, kurio norisi kasdien suvalgyti ar bent jau paragauti. Tačiau pakeisti mitybos įpročius įmanoma, tik reikia žinoti, kaip tą padaryti.Valgykite daugiau daržovių ir vaisių.

Jaunystės sargai

woman_face Gyvenimo tempas šiais laikais ne vieną jauną moterį priverčia atrodyti keliasdešimt metų vyresne, nei yra iš tikrųjų. Kad būdama dvidešimties neatrodytum lyg gyvenimo užvaikyta keturiasdešimtmetė, pasirūpink savo mityba, bei laikykis keletą patarimų. Taip išvengsi ne tik sveikatos sutrikimų, bet ir jausiesi žvalesnė, pilnesnė gyvenimo energijos.

Karalienės meniu – superproduktai

sirdis  Ar dažnai susimąstome, kuo vaišinsime šiandien savo širdį? Daug geriau žinome, kas nepatinka mūsų figūrai. O širdis dar išrankesnė ir neginčytinai svarbesnė. Juolab, kad jai patinka maistas, kurį protingai valgydami, nepakenksite ir kūno linijoms. Taigi pagrindinės taisyklės, kurių reiktų laikytis, renkatis produktus, naudingus geram širdies ir kraujagyslių sistemos darbui:

Maisto nauda (1 dalis)

1.png APELSINAI. Nauda: reguliuoja kraujospūdį. Viename vidutinio dydžio apelsine yra apie 60mg vieno svarbiausių antioksidantų – vitamino C. Beveik tie, kiek reikia gauti šio vitamino suaugusiam žmogui per parą. Apelsinuose taip pat yra flavonoidų, kurie stiprina širdį, saugo organizmą nuo vėžio bei įvairių infekcijų. Pastebėta, kad šviežiai spaustos apelsinų sultys sumažina riziką susirgti hipertonija.