Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘česnakas‘ žymę

Jaunystės sargai

woman_face Gyvenimo tempas šiais laikais ne vieną jauną moterį priverčia atrodyti keliasdešimt metų vyresne, nei yra iš tikrųjų. Kad būdama dvidešimties neatrodytum lyg gyvenimo užvaikyta keturiasdešimtmetė, pasirūpink savo mityba, bei laikykis keletą patarimų. Taip išvengsi ne tik sveikatos sutrikimų, bet ir jausiesi žvalesnė, pilnesnė gyvenimo energijos.

Kuo vertingas česnakas?

cesnakas Česnakas mažina infarkto riziką. Jame yra eterinio aliejaus, kuris mažina cholesterolio kiekį organizme ir skystina kraują. Normaliai cirkuliuojant kraujui, kraujagyslės neužsikemša. Bet dėl tam tikrų priežasčių jose pradeda kauptis cholesterolis ir kitos medžiagos, kurios ilgainiui gali pakenkti ir sukelti pavojingas ligas. Šitaip galime išvengti aterosklerozės, kuri yra dažna širdies ligų priežastis. Česnakas išjudina kraujotaką ir pagerina smegenų aprūpinimą deguonimi. Todėl sugebame geriau susikoncentruoti ir rečiau ką nors pamirštame.

Kaip kovoti su peršalimu?

persalimas1.jpg Lyg ir atėjo žiemos pabaiga ir prasidėjo kalendorinis pavasaris, bet sniegas ir šalčiai dar neskuba trauktis. Deja ir peršalimas dar užklumpą dažną žmogų. Po žiemos imuninė sistema ir taip spėjus nusilipti, tad neskubėkime griebtis vaistų buteliuko. Pasigydikime natūraliais metodais.