Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘mitybos iprociai‘ žymę

Norite ilgai gyventi? Keiskite mitybos įpročius

sveikas maistas Jei norite būti sveiki, jaustis žvalūs ir energingi, ilgai gyventi, būtina tinkamai maitintis. Daugeliui žmonių tai yra pakankamai sunkus darbas, nes šiandien prekybos centruose gausu įvairaus skanaus ir dažnai ne visai sveiko maisto, kurio norisi kasdien suvalgyti ar bent jau paragauti. Tačiau pakeisti mitybos įpročius įmanoma, tik reikia žinoti, kaip tą padaryti.Valgykite daugiau daržovių ir vaisių.

Blogus vaiko mitybos įpročius suformuojame mes patys

Kovas 1, 2010. | Žymės mityba, mitybos iprociai | Grupė Grožis, sveikata
vaikas-ir-maistas.jpg Žinoma, kad požiūris į maistą ir pagrindiniai polinkiai susiklosto dar vaikystėje. Mažo, dar labai artimo gamtai, vaiko skonis yra visiškai sveikas ir teisingas. Mokslininkų atlikti tyrimai įrodė, kad jei vaikui leistume pačiam rinktis produktus – surengtumėme jam savotišką „švedišką stalą”, tai per savaitę jis gautų visą būtiną ir teisingai suderintą maistinių medžiagų kiekį. Bet juk vaikas taip pat gyvena visuomenėje. Būtent nuo to momento, kai dėl įvairiausių gyvenimiškų aplinkybių mama nustoja maitinti vaiką krūtimi, prasideda sveikos mitybos bėdos.