Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘demesys‘ žymę

Kodėl verta dovanoti gėles?

vyras laiko geles Kartais užsukite į gėlių parduotuvę ar kioskelį ir įsigykite gėlių. Jomis paprasta nustebinti mylimą merginą  ar žmoną, artimuosius. Be priežasties dovanoti gėles smagu, tam yra net ne viena, o penkios priežastys su kuriomis ir kviečiame susipažinti. Netikėtumo pojūtis. Daugeliui žmonių patinka gėlės, ypač moterims. Jei įžengsite pro duris po darbo dienos nešini ne tik keliomis skardinėmis alaus, bet ir gėlių puokšte, jūsų mylimoji bus labai nustebinta, o tuo pačiu galite tikėtis ir skaniausios vakarienės pasaulyje bei audringos nakties lovoje.

Kompiuterinių žaidimų nauda

vaikas zaidzia Nuolat girdime šnekant apie, neva kompiuterinių žaidimų daromą žalą vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms, dažniausiai vyrams. Neneigsime, kompiuteriniai žaidimai iš tiesų gali sukelti priklausomybę, atitraukti žmogų nuo realaus pasaulio, neigiamai paveikti mąstymą, sukelti agresijos priepuolius, bet ar tikrai jų poveikis tik neigiamas? Mokslininkai išsiaiškino, kad kompiuteriniai žaidimai daro ne tik žalą, bet ir teikia nemažai naudos. Kokia ji?

10 dalykų, išduodančių, kad jai patinki

Gegužė 17, 2010. | Žymės pasimatymas, vakarelis, akys, demesys, mergina | Grupė Bendravimas
pasimatymas Vakarėlyje, universitete, o gal darbe ar klube, daug kur galima susipažinti su akį traukiančia mergina, dėl kurios imi varvinti seilę vos pamatęs, tačiau nedrįsti prieiti ir užkalbinti. Štai dešimt punktų, galbūt padėsiančių išsiaiškinti ar patraukei patinkančios merginos dėmesį. Jei ji pamato, kad ją stebi ir staiga papučia lūpas, išstato krūtinę, įtraukia pilvuką, o sijonas pasislenka dar aukščiau, tai faktas, įrodantis, kad jai patinki, nes šitaip ji bando tave suvilioti. Gal drabužiai tau neįdomi tema, nes kiekviena mergina kur kas gražiau atrodo neapsirengusi, tačiau atkreipk dėmesį į traukiančios panelės aprangą.

Užsidirbk keletą vyriškųjų mylių (3 dalis)

burbuline-vonia.jpg Vyriškos mylios – slapta jo matavimų sistema (taviškis gali turėti ją ir kitokiu kodiniu pavadinimu  ). Susirinkus pakankamai mylių su juo greičiausiai „keliausi“ labai toli, tačiau, kaip kad būna su oro myliomis, jei investuosi nepakankamai, greičiausiai judviejų santykių nekilstelėsi nuo žemės.

Užsidirbk keletą vyriškųjų mylių (2 dalis)

vyriskas-vakarelis.jpg Vyriškos mylios – slapta jo matavimų sistema (taviškis gali turėti ją ir kitokiu kodiniu pavadinimu  ). Susirinkus pakankamai mylių su juo greičiausiai „keliausi“ labai toli, tačiau, kaip kad būna su oro myliomis, jei investuosi nepakankamai, greičiausiai judviejų santykių nekilstelėsi nuo žemės.

Kaip patraukti vaikino dėmesį

flirtas.jpg Esi ne kartą pastebėjusi vaikiną, su kuriuo norėtum bent jau susipažinti? Žinoma, kad esi, ir nereikia čia sau ir kitiems meluoti :). Pabijojai prieiti, jis tavęs nepastebėjo... Kitą kartą elkis kiek kitaip – ir jis