Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘patalpos‘ žymę

Investicija į švarų orą (1 dalis)

oro vedinimas Mažai kas žino, kad žmogui per dieną oro reikia dešimtis kartų daugiau, nei vandens arba maisto. Paradoksalu, kad vandenį ir maistą mes galime pasirinkti kokį norime, o kvėpuojame tokiu oru, kuris yra tiesiai prieš mūsų veidą. Turbūt daugumai būsto vėdinimo ar oro kondicionavimo sistemos asocijuojasi su didelėmis investicijomis ir dar didesnėmis problemomis įrengiant. Nors įrengiant pačią paprasčiausią natūralaus vėdinimo sistemą, orlaides visuose languose ar langus su mikro ventiliacija bei natūralios traukos kanalus sanitariniame mazge ir virtuvėje, papildomos išlaidos tesudarys nejuntamą buto įrengimo sąmatos išaugimą.

Patarimai, kaip drėkinti patalpas

drekintuvas.jpg Dėl sauso oro patalpose elektrinasi plaukai, drabužiai, džiūva oda ir gleivinė, o prisilietus prie daiktų pajuntame silpną elektros iškrovą. Sausa ir įsielektrinusi aplinka gali skatinti įvairias ligas. Tad patalpas būtina drėkinti. Kodėl išdžiūva oras mūsų namuose? Anksčiau žmonės daužniau namuose džiovindavo skalbinius, gamindavo maistą, dirbdavo daug įvairių darbų, tad drėgmės buvo pakankamai. Visi prisimename senovinius medžio ir stiklo langus, kurie žiemomis gražiai užšaldavo.