Įrašai, turintys ‘paukstiena‘ žymę
Daugelis žmonių, kas savaitę lankydamiesi prekybos centruose apspirkti, stengiasi kuo greičiau tai atlikti tarsi nemalonią pareigą. Tačiau pirkti maistą rekėtų atidžiai, gerai apsvarstant, nes nuo to priklauso, ar sveiką maistą išsirinksite. Toliau pateikiami patarimai padės apsispręsti, kokius produktus rinktis maisto parduotuvėse.Maisto parduotuvėse pilna viliojančių, bet kaip tyčia kenksmingų maisto produktų – pyragų, sausainių,
Daugelis mūsų valgome per daug riebaus maisto. Cholesterolio kiekį kraujyje galima sumažinti tik apribojus riebalų vartojimą bei stengiantis, kad valgiaraštyje nesočiųjų riebalų rūgščiųbūtų daugiau negu sočiųjų. Laikantis mitybos specialistų patarimų, cholesterolio kiekį kraujyje galima sėkmingai sumažinti. Valgykite tik liesą mėsą, riebalus išpjaustykite. Mėsos patiekalai paprastai būna kur kas riebesni nei paukštiena.
Skaniai paruošti mėsą moka ne kiekvienas, beje, tą padaryti nėra taip jau lengva. Sudegus, apdžiūvus, sausa mėsa ir paukštiena niekam nekelia apetito. Tačiau yra begalė įvairių gudrybių, kurios padės jums išvengti nesėkmių kepant, troškinant ar kitaip ruošiant mėsą ir paukštieną. Šis straipsnis tikrai ne vegetarams, o ištikimiems mėsytės mėgėjams. Štai geriausi patarimai ir gudrybės ruošiant mėsą:
Sveikam žmogui patartina per dieną suvartoti ne mažiau kaip 360 gramų pieno produktų. Šviežią pieną reikia laikyti tamsioje vietoje, nes, veikiant šviesai, suyra vitaminai.
Tuo tarpu vištiena aprūpina jus beveik visais reikalingais proteinais ir yra mažiausiai kaloringa mėsa. Vištienos krūtinėlėje, lyginant su kita paukštienos mėsa, yra mažiausias cholesterolio kiekis.
Šiame straipsniuke – daug apie tai, ką jums reikia žinoti apie pieną ir jo produktus bei paukštieną. Taip pat apie jau minėtus produktus pateikiami tikrai naudingi patarimai.