Įrašai, turintys ‘vistiena‘ žymę
Mmm... Kokią skanią vištieną neseniai valgiau. Apskrudusi, minkšta, o kvepia kaip skaniai... Iškart susidomėjau šiuo vištienos receptu. Pasirodo viskas labai paprasta. Tereikia įdėti kelis komponentus, kurių niekada, kepdama vištą nedėdavau. Vištą būtinai pirkite nešaldytą, žinoma, kuo šviežesnę. Pagrindiniai ingridientai yra tokie: šviežia višta; alyvuogių aliejus arba sviestas; svogūnas; kelios česnako galvutės; citrina; plokščialapės petražolės; imbiero šaknis; obuoliai; druska; pipirai; įvairios daržovės (bulvės, morkos, paprika, pastarnokai, tai ką mėgstate); siūlas - surišimui.
Sveikam žmogui patartina per dieną suvartoti ne mažiau kaip 360 gramų pieno produktų. Šviežią pieną reikia laikyti tamsioje vietoje, nes, veikiant šviesai, suyra vitaminai.
Tuo tarpu vištiena aprūpina jus beveik visais reikalingais proteinais ir yra mažiausiai kaloringa mėsa. Vištienos krūtinėlėje, lyginant su kita paukštienos mėsa, yra mažiausias cholesterolio kiekis.
Šiame straipsniuke – daug apie tai, ką jums reikia žinoti apie pieną ir jo produktus bei paukštieną. Taip pat apie jau minėtus produktus pateikiami tikrai naudingi patarimai.
Artėja ruduo, o su rudenėliu daugėja įvairiausių peršalimų ir negalavimų. Ar žinote, kas geriausiai padeda kovojant su peršalimo simptomais? Pasirodo, arbatytė su citrina- ne pati veiksmingiausia. Ar ką nors girdėjote apie vištienos sultinio galias? Nebraskos (JAV) sveikatos centro mokslininkai nusprendė išsiaiškinti, ar ne veltui vištienos sultinys, laikomas geriausiu vaistu nuo peršalimo.