Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘grozio proceduros‘ žymę

Celiulitą galima įveikti (2 dalis)

slaunu masazas Nenukabinkite nosies ir nekaltinkite savęs, kad suglebusia kūno oda nepasirūpinote anksčiau – tai padaryti niekada nevėlu. Jei imsitės visų stangrinamųjų procedūrų, jau po mėnesio pastebėsite teigiamus rezultatus ir drąsiai galėsite lįsti į seksualų bikinį. Jei perskaitėte pirmąją šio straipsnio dalį, jau tikriausiai nustatėte kokio laipsnio jūsų celiulitas (nors viliamės, kad su šia bėda jums susidurti dar neteko). Dabar aptarsime būdus, kaip celiulitą gydyti.

Šis tas grožio labui (2 dalis)

makiazo-valymas.jpg Pirmoje dalyje rašiau apie tai, kad turėdama šiek tiek laisvo laiko, gali jį paskirti savo grožiui. Tačiau būtinai turi pasiskaičiuoti, kiek to laiko turėsi ir ką per jį gali nuveikti. Šioje dalyje sužinosi, ką gero gali padaryti, jei turi laisvą pusvalandį ar visą valandą.

Šis tas grožio labui (1 dalis)

grozis.jpg Net ir turėdama kelias laisvas minutes gali jas paskirti savo grožiui. Žinoma, jei likus pusvalandžiui iki svarbaus susitikimo sugalvosi pakeisti savo plaukų spalvą, gali pasibaigti ir nelabai linksmai, tačiau labai dažnai tokiu atveju mes puolam darytis manikiūrą, lakuotis nagus, rauti nuo kojų plaukelius,

Prancūzių grožio paslaptys

prancuzu grozio paslaptys Prancūzės visada garsėjo savo stilingumu ir žavesiu. Kodėl jos tokios nepakartojamos? Esmė ne brangioje prancūziškoje kosmetikoje, ar drabužiuose „nuo kutiūr“. Savo kelią į žavesio viršūnę reiktų pradėti nuo tvarkingumo, gražios, išdidžios laikysenos, lengvos eisenos ir nerūpestingos šypsenos. Visa tai nepareikalaus didelių finansinių išlaidų, o rezultatą pastebėsite greitai.

Šis tas apie grožį

laikysena.jpg Tam, kad visus metus atrodytum sveika ir patraukli ne tik sau, bet ir kitiems, turi rūpintis savimi. Tu, aišku, tai ir pati žinai, tik galbūt nežinai ką turi daryti, kad būtent taip ir atrodytum. Šiame straipsnelyje atskleisiu, ką turi atlikti kasdien, kas savitę, mėnesį ir kas metus, kad ir atrodytum, ir jaustumeisi puikiai.

Grožio procedūros namų sąlygomis (pėdų priežiūra)

14.png Į dubenį drungno vandens įberk aromatinės druskos, vaistažolių, įlašink truputį aromatinio aliejaus (kad ir tokio paties, kurį naudojai vonioje). Palaikyk šiame mišinyje pėdas dešimt minučių ir po to skrupulingai nusausink. Aplink nagus užtepk odelių minkštiklio ir, kiek palūkėjusi, medine mentele švelniai nustumk odeles nuo nago guolio bei kraščiukų. Specialiu brūžuokliu arba tiesiog pemza nutrink negyvas ląsteles nuo kulnų, pėdų pagalvėlių bei pirštų pakraščių.

Grožio procedūros namų sąlygomis (veido priežiūra)

12.png Po procedūrų, skirtų tavo kūnui, atėjo eilė pasirūpinti ir veidu. Pripilk didelį dubenį beveik verdančio vandens ir įmesk į jį po porą ramunėlių bei mėtų arbatos maišelių (kuo puikiausiai tiks ir pačios rinktos vaistažolės). Kai žoleles pritrauks, pasilenk virš dubens, uždenk galvą bei pečius plačiu rankšluosčiu (tokiu, kad visi garai sklaidytųsi tik po juo) ir pabūk taip pasislėpusi maždaug 10 minučių.