Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘vonia‘ žymę

Kambarys paaugliui

paauglys kambaryje Sakoma, kad paauglystė yra sudėtingas amžius. Vis dėlto harmoninga aplinka gali padėti ir šį sunkų laikotarpį. Paauglio kambarys turėtų būti lyg atskiri apartamentai namuose – čia gali nebūti virtuvės, tačiau turėtų būti atskira vonia. Tai atspindėtų pereinamojo periodo (atsiskyrimo nuo tėvų) idėją, be to, šiuo metu paaugliai pradeda daugiau dėmesio skirti išvaizdai, todėl vonioje turėtų būti daug lentynų, kuriose jūsų augantis vaikas galės laikyti visas kūno, veido, plaukų priežiūros bei kitas kosmetines priemones.Pagrindinės kambario zonos, žinoma, lieka tos pačios – tai darbo, poilsio zonos bei vieta įvairiems daiktams laikyti.

Kriauklė vonios interjere

kriaukle Kriauklė – labai svarbus dizaino elementas vonioje. Galima rinktis iš įvairiausių kriauklių gausybės, dažniausiai tai būna klasikinio arba naujoviško stiliaus kriauklė. Labai naudingas dalykas įmontuoti kriauklę į spintelę. Šitaip sutaupoma daug vietos. Savo įvairumu pasižymi ir kriauklių čiaupai, rankenėlės. Galima rinktis iš matinio, poliruoto ar glotnaus chromo, nerūdijančio plieno, alavo, nikelio.

Savaitgalio malonumai vonioje

vonia Savaitgalį raskime laiko sau ir pagulėkime šiltoje vonioje - pasigydysime sielą ir kūną ne blogiau nei kur nors kurorte. Juk dažnai į vonią lendame ne tik nusiprausti, bet ir pamirkti, atsipalaiduoti užmerkę akis. Vandens gydomosios savybės buvo žinomos jau labai seniai, o, papildžius jį gydomaisiais aromatais, eteriniais aliejais ar jūros druskomis, ištirpsta nuovargis, išsisklaido liūdnos mintys, atsipalaiduoja įtempti raumenys. 

Metas relaksacijai: sūkurinė vonia

sukurine-vonia.jpg Mažai kas prilygsta sūkurinės vonios teikiamiems malonumams, ypač tada, kai galite jais mėgautis tiesiog savo namuose: vonios kambaryje arba kieme. Pasinėrę į sūkurinę vonią pajusite visus relaksacijos ir organizmo atjauninimo malonumus. • Sūkurinės vonios srovės aktyviai masažuoja raumenis, o švelnūs vandens purslai padeda atsipalaiduoti ir nusiraminti. • Sūkurinė vonia padeda puikiai atgauti jėgas po fizinio nuovargio, šalina įtampą ir padeda esant raumenų patempimams ar traumoms. Vandens temperatūra joje 40-43°C.

Pailgas vonios kambarys – iššūkis originaliai mąstantiems

Vonios-kambarys.jpg Ką galima padaryti iš ilgos, siauros, daugeliui senos statybos namų būdingos vonios su aukštomis lubomis? Kad patalpa atrodytų platesnė, vonios kambario baldus reikėtų išdėstyti neįprastai ir kūrybiškai. Štai keletas gudrybių, kaip optiškai praplatinti pailgą vonią: • Vonią statykite prie siauresnės sienos. Tai paprasta, bet veiksminga gudrybė: prie siauresnės sienos pastatyta vonia užima labai nedaug vietos. Kartu tokia vonios padėtis optiškai praplatina kambarį. Prie siauresnės sienos pastatytai voniai reikia tiek mažai vietos, kad dar įtalpinsite ir dušo kabiną, palei ilgesniąją sieną. Jei lieka dar šiek tiek vietos, vonioje galima pastatyti pertvarą, kuri padalija kambarį į lygias dalis.

Minimalistinis, retro, o gal modernus vonios kambarys?

retro-vonia.jpg Ilgais ir šaltais žiemos vakarais kur kas labiau norisi atsipalaiduoti šiltoje, kvapnioje vonioje, nei stovėti po dušu. Tad labai svarbi vonios kambario aplinka – stilingas ir jaukus interjeras. Pateikiame jums tris skirtingus vonios kambario įrengimo būdus.

Vonios kambario baldai

retro_view3.jpg Projektuojant gyvenamuosius būstus nemažai dėmesio verta skirti vonios kambariui, kuriame žmogus praleidžia net apie trečdalį laisvo laiko. Kambaryje esantys baldai bei dizaino sprendimai atskleidžia namų šeimininko individualumą ir estetinį skonį. Juk daugelis po sunkios darbo dienos lenda į vonią pailsėti ir atsipalaiduoti nuo rūpesčių, atsigaivinti, o žiemą – ir sušilti. Kad visa tai būtų dar maloniau, labai svarbu tinkamai apstatyti vonios kambarį.

Šiltutėlė vonia už lango spaudžiant šaltukui

siltutele-vonia.jpg Argi šiltutėlė vonia ar dušas neskamba viliojančiai šiuo metų laiku, kai už lango spaudžia šaltukas? Tačiau jei iš karto po to sekanti mintis yra nemalonus šaltukas išlipus iš vonios, reikia kažko imtis. Ir tas kažkas tikrai nereiškia esminių pokyčių ir pertvarkymų su didelėmis išlaidomis.

Montuojant dušo kabinas

Duso-kabina.jpg Yra daugybė būdų įsirengti dušo kabiną vonioje, tačiau tarp pasirinkimų gausos Jums reikia vieno, kuris būtų pritaikytas Jūsų esančiai situacijai ir patogumui. Tai priklauso nuo: kanalizacijos vamzdyno nuolydžio ir įrengimo vonios kambario ploto galimos sienų ir grindų vandens izoliacijos

Šis tas grožio labui (2 dalis)

makiazo-valymas.jpg Pirmoje dalyje rašiau apie tai, kad turėdama šiek tiek laisvo laiko, gali jį paskirti savo grožiui. Tačiau būtinai turi pasiskaičiuoti, kiek to laiko turėsi ir ką per jį gali nuveikti. Šioje dalyje sužinosi, ką gero gali padaryti, jei turi laisvą pusvalandį ar visą valandą.
1
1 / 2