Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘makiazas‘ žymę

Tobula išvaizda visą naktį arba naujametiniam vakarėliui – pasiruošusi

naujametinis-vakarelis.jpg Žaižaruojanti suknelė? apsivilkta. Vakarėlio makiažas? Padarytas. Šukuosena? sutvarkyta. Naujametiniam vakarėliui jau esi tikrai pasiruošusi, tačiau kaip visą naktį atrodyti taip pat puikiai, kaip ir išeinant iš namų? Kaip atlaikyti tuos visus apsikabinimus, pasibučiavimus, kaip nepalikti lūpdažių ant šampano taurės? Tam irgi reikia pasiruošti.

Šis tas grožio labui (2 dalis)

makiazo-valymas.jpg Pirmoje dalyje rašiau apie tai, kad turėdama šiek tiek laisvo laiko, gali jį paskirti savo grožiui. Tačiau būtinai turi pasiskaičiuoti, kiek to laiko turėsi ir ką per jį gali nuveikti. Šioje dalyje sužinosi, ką gero gali padaryti, jei turi laisvą pusvalandį ar visą valandą.

Kodėl moterys dažosi?

Kodėl moterys dažosi? Vyrai to niekada nesupras, dauguma jų tiesiog mano, kad savęs „piešimas“ yra tuščias laiko švaistymas :) . Tačiau moterims tai tikras  malonumas. Taip, moterys besidažydamos- jaučia malonumą. Mokslininkai, tyrinėjantys kosmetikos srityje, nustatė, kad daugumai moterų dažymosi procesas teikia malonumą.Pasirodo, darant makiažą, stimuliuojamos trys žmogaus juslės

Kaip pasidaryti vakarinį makiažą

makiazas Spinduliuojantį, kerintį ir „gilų“ makiažą pasidariusi vidury dienos gali atrodyti mažų mažiausiai juokingai. Tačiau vakare, kuomet apšvietimas yra prislopintas, atrodysi tiesiog kerinčiai, prašmatniai ir didingai :). Žemiau pateiksiu keletą patarimų, kaip atrodyti būtent taip, kaip ką tik paminėjau.