Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘interjeras‘ žymę

Prieškambario interjeras

prieskambaris Prieškambaris – vieta, kurianti pirmąjį įspūdį apie jūsų namus. Prieškambario interjeras turi būti kuriamas itin kruopščiai. Nustebote? Taip, prieškambaris nėra tokia svarbi vieta kaip svetainė, tačiau pagalvokite, jog labai nepatogu būtų, jei neatsižvelgtumėte į šios namų vietos apstatymą ir vėliau visiems namiškiams tektų stumdytis aunantis batus ar velkantis paltus.

Tekstūrų derinimas interjere

kambarys Kiekvienas mūsų gali susikurti elegantiškus, įmantrius, patogius bei viliojančius namus. Yra tik viena mažytė detalė, kurios reikėtų paisyti – panaudoti kambariuose tekstūrų derinimą, derinti baldus, įvairius akcentus, kurti erdves, kurios būtų patogios ir stilingos. Paprastumo bei atsipalaidavimo nuotaiką kambaryje palaikysite užtiesdami ant baldų malonius liesti audinius.

Lempos interjere

virtuves lempos Lempos – svarbi kambario subalansuoto apšvietimo dalis, nes jas lengvai galima perkelti iš vienos vietos į kitą. Jaukiausi tie kambariai, kuriuose subalansuota įvairių šaltinių šviesa. Idealu, kai šviesos šaltiniai kambaryje yra skirtingame aukštyje. Pagrindinis apšvietimas dažniausiai sklinda nuo lubų; stalinės lempos ir toršerai sutelkia šviesą aplink save, išsklaidydamos ją visame kambaryje; dekoratyvinis apšvietimas paprastai būna nukreiptas į sieną, židinio atbrailą, kitą architektūros detalę, apšviečia paveikslą arba skulptūrinį objektą.

Atraskite židinio galimybes

modernus zidinys Nuo seno žmones traukia prie ugnies, todėl židinys namuose – vienas labiausiai viliojančių akcentų. Dėl savo svarbos židinys dažnai tampa pagrindiniu kambario struktūriniu elementu. Židinio atbrailos, apvadai ir padas turi didelės įtakos kambario išvaizdai, nes tai vyraujantis elementas. Jei manote, kad jūsų židinys nėra tobulas, ne viskas prarasta. Židinio išorinius elementus ir dydį beveik visada galima tobulinti, nekeičiant ugniakuro bei kamino, nes tai būtų kur kas sudėtingesni projektai.

Raštas ir audinys interjere

rastai Raštas ir audinys – nepakankamai įvertintos namų dizaino detalės. Jos padaro kambarį įdomų ir individualų neužgoždamos bendro vaizdo. Gerosios raštų savybės puikiai žinomos: raštai suteikia kambariui savitumo ir ryškumo, apibrėžia bendrą stilių. Jie išreiškia gyvumą, būna įvairių rūšių – taškuoti, gėlėti, grafiški, turkiški ir dryžuoti. Su meniškomis datalėmis suderintų raštų keliamas įspūdis padidėja.

Foto plytelės: naujiena virtuvės ir vonios kambariams

vonia Užteks tų nuobodžių ir niekuo neišsiskiriančių plytelių virtuvės ir vonios kambariuose! Šiuolaikinės technologijos visagalės ir jos mums leidžia susikurti tokį namų interjerą, apie kokį svajojame. Norite ant virtuvės sienos matyti fotografiją su jūsų mėgstamiausiu patiekalu? O gal norite, kad vonia būtų papuošta dykumos vaizdais, tam, kad išgautumėte vandens ir sausumos kontrastą? Ir viena, ir kita galėsite įgyvendinti foto plytelių dėka.

Idėjos jaukiems namams

Sofa Niūri žiema baigėsi ir atėjus pavasariui norisi atnaujinti namus? Tai padaryti nesunku. Jums tereikės rasti keletą paprastų, bet būtinų detalių ir galėsite džiaugtis ne tik prabudusia ir pasikeitusia gamta, bet ir pasikeitusiais namais. Tad dabar pats metas ruoštis interjero detalių paieškai ir namų atnaujinimui.

Afrikietiško stiliaus interjeras

afrikietiskas-interjeras.jpg Lietuva nėra iš tų kraštų, kur šilta ištisus metus. Štai, kad ir dabar, jau pavasaris, o mes dar „mėgaujamės“ sniegu. Viskas aplinkui taip pilka ir nuobodu, kad nejučia užsinorime išvykti ten, kur kaitina saulė ir aplinkui daug spalvų. Įsileiskite į namus šiek tiek Afrikos, paverskite juos ta vieta, į kurią bus malonu sugrįžti tiek šaltą žiemos, tiek šilumą nelepinančio pavasario vakarą.

Apie namų biblioteką: idėjos, interjeras, įrengimas

biblioteka-namuose.jpg Namų biblioteka šiandien įgavusi visai kitą prasmę, nei kad turėjo seniau. Dėl pašėlusio gyvenimo tempo skaitymui laiko randame vis mažiau. Nepaisant to, namų biblioteką pravartu įsirengti tiems, kurie nori bent savaitgaliais pasimėgauti tyla su knyga rankoje. Jei Jūsų namuose knygų daug, namų biblioteka virsta būtinybe. Geriausia, nors dabar ir neitin populiaru, knygas laikyti uždarose spintose. Šitaip knygos nerinks dulkių, nesusigadins nuo saulės šviesos.

Interjero atnaujinimas: misija įmanoma

interjero-atnaujinimas.jpg Būsto remontas – amžinas pagrindas, ypač tada, jei naudojamos kokybiškos ir ilgaamžiškumu pasižyminčios medžiagos. Tačiau visą laiką taip pat dekoruotame būste gyventi pabosta, o sienų kitomis spalvomis kas metus perdažinėti neverta. Tikriausiai daugeliui skaitytojų būtų įdomu sužinoti, kaip atnaujinti būstą, nedarant net kosmetinio remonto. Darbus pradėkite nuo sienų. Jei manote, kad čia bus šnekama apie jų perdažymą, klystate. Pasitelkus į darbus teptuką ir vidaus darbams skirtus dažus, butą galima pakeisti kardinaliai. Jei ant sienų pastebėjote dėmių, jas galima panaikinti užtapant trafaretiniais paveikslėliais. Trafaretus galima pasigaminti ir patiems (apie tai jau buvo rašyta viename iš mūsų straipsnių). Taip pat galite kokia nors įdomia spalva nudažyti langų rėmus ar durų staktas.
1
1 / 5