Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Kriauklė vonios interjere

Kriauklė – labai svarbus dizaino elementas vonioje. Galima rinktis iš įvairiausių kriauklių gausybės, dažniausiai tai būna klasikinio arba naujoviško stiliaus kriauklė. Labai naudingas dalykas įmontuoti kriauklę į spintelę. Šitaip sutaupoma daug vietos. Savo įvairumu pasižymi ir kriauklių čiaupai, rankenėlės. Galima rinktis iš matinio, poliruoto ar glotnaus chromo, nerūdijančio plieno, alavo, nikelio. Jei norite įvairovės, jums bus pasiūlyti vario, bronzos ar žalvario čiaupai. Rinkitės kuo patogesnį čiaupą, kad rankas galėtumėte nusiplauti greitai ir be nepatogumų.

 

Kriauklių rūšys:

  • Į sieną įtaisyta kriauklė. Tai geras sprendimas vonioms, kuriose mažai erdvės, kadangi po kriaukle lieka vietos ir šitaip susidaro įspūdis, kad vonios kambarys didesnis, nei yra iš tiesų. Jei neketinate kabinti lentynos, pirkite kriauklę plačiais kraštais, nes ant jų galėsite pasidėti bent kelis daiktus.
  • Kampinė kriauklė.Tai kitas geras pasirinkimas mažiems vonios kambariams. Dažniausiai kampinės kriauklės montuojamos tualetuose. Gerai, kai kampinės kriauklės kraštai yra pakankamai platūs, nes ant jų galima susidėti daiktų.
  • Kriauklė su kojomis. Dažniausiai būna su dviem, kartais su keturiomis kojomis. Tokia kriauklė tiks senovinio stiliaus interjere. Su tokia kriaukle dažnai kartu būna ir kabykla skirta rankšluosčiams.
  • Prausyklė.Šis kriauklės modelis taip pat tiks senovinio arba klasikinio stiliaus interjere. Antikvarinė prausyklė atnaujinama prijungus vandentiekį.
  • Kriauklė su koja.Tokia kriauklė dažniausiai statoma klasikinio stiliaus vonioje. Kriauklės koja dalinai užmaskuoja vandentiekio sistemą. Savo vonioje turėdami tokią kriauklę džiaugsitės vizualiai erdvesniu vonios kambariu, nes ji užims mažiau vietos nei tualetinis stalelis. Tačiau nepamirškite įsigyti lentynėlės, nes daiktus vis tiek turėsite kažkur susidėti.
  • Indo formos kriauklė. Tokios kriauklės pastaruoju metu populiarios šiuolaikinio stiliaus voniose. Indo formos kriauklės būna pagamintos iš metalo, stiklo ar keramikos. Montuojamos ant vonios spintelės, tad labai mažiems vonios kambariams netiks. Indo formos kriauklėje patogu plauti rankas.