Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘vonios kambarys‘ žymę

Pailgas vonios kambarys – iššūkis originaliai mąstantiems

Vonios-kambarys.jpg Ką galima padaryti iš ilgos, siauros, daugeliui senos statybos namų būdingos vonios su aukštomis lubomis? Kad patalpa atrodytų platesnė, vonios kambario baldus reikėtų išdėstyti neįprastai ir kūrybiškai. Štai keletas gudrybių, kaip optiškai praplatinti pailgą vonią: • Vonią statykite prie siauresnės sienos. Tai paprasta, bet veiksminga gudrybė: prie siauresnės sienos pastatyta vonia užima labai nedaug vietos. Kartu tokia vonios padėtis optiškai praplatina kambarį. Prie siauresnės sienos pastatytai voniai reikia tiek mažai vietos, kad dar įtalpinsite ir dušo kabiną, palei ilgesniąją sieną. Jei lieka dar šiek tiek vietos, vonioje galima pastatyti pertvarą, kuri padalija kambarį į lygias dalis.

Minimalistinis, retro, o gal modernus vonios kambarys?

retro-vonia.jpg Ilgais ir šaltais žiemos vakarais kur kas labiau norisi atsipalaiduoti šiltoje, kvapnioje vonioje, nei stovėti po dušu. Tad labai svarbi vonios kambario aplinka – stilingas ir jaukus interjeras. Pateikiame jums tris skirtingus vonios kambario įrengimo būdus.

Vonios kambario baldai

retro_view3.jpg Projektuojant gyvenamuosius būstus nemažai dėmesio verta skirti vonios kambariui, kuriame žmogus praleidžia net apie trečdalį laisvo laiko. Kambaryje esantys baldai bei dizaino sprendimai atskleidžia namų šeimininko individualumą ir estetinį skonį. Juk daugelis po sunkios darbo dienos lenda į vonią pailsėti ir atsipalaiduoti nuo rūpesčių, atsigaivinti, o žiemą – ir sušilti. Kad visa tai būtų dar maloniau, labai svarbu tinkamai apstatyti vonios kambarį.

Montuojant dušo kabinas

Duso-kabina.jpg Yra daugybė būdų įsirengti dušo kabiną vonioje, tačiau tarp pasirinkimų gausos Jums reikia vieno, kuris būtų pritaikytas Jūsų esančiai situacijai ir patogumui. Tai priklauso nuo: kanalizacijos vamzdyno nuolydžio ir įrengimo vonios kambario ploto galimos sienų ir grindų vandens izoliacijos