Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘jaukumas‘ žymę

Kaimiškas stilius: jaukumas ir pastovumas ne tik pervargusiems miestiečiams

Kaimiskas-stilius.jpg Kaimiškas stilius – ne naujiena. Iš kartos į kartą jo nenustelbė kitos mados ir jis visuomet turėjo gerbėjų ir pasekėjų, gyvenančių ne kaimo vietovėse. Akivaizdu, kad karštligiškas mūsų gyvenimo tempas ir rūpesčiai skatina vis daugiau žmonių ieškoti saugumo, pastovumo, ramybės ir atsipalaidavimo tarp nuosavų keturių sienų. Kaimiškas stilius tam idealiai tinka.

Švari namų energija

clean-living-room.jpg Pastaruoju metu daug kalbama apie namų energijos valymą. Kam to reikia ir kas keičiasi ją išvalius? Anksčiau žmonės metai iš metų nekeisdavo gyvenamosios vietos. Taigi, jie žinojo tos vietos istoriją. Dabar tik visai atsitiktinai sužinome, kad toje vietoje, kur statomas mūsų svajonių namas, kadaise buvo kapinės ar sąvartynas. Visa tai palieka neigiamą energiją. Kaip išvalyti namų erdvę?

Magiškas kvapas namuose

StockPhotoAromatherapy.JPG Aromatų terapijos lempa. Stilinga aromatų terapijos lempa ne tik papuoš jūsų kambarį, bet ir pripildys jį magiško šventės kvapo. Į viršutinįjį lempos indelį įpilkite šilto vandens ir įlašinkite 3-6 lašus kvapnaus eterinio aliejaus. Uždekite žemiau esančią žvakutę. Liepsna šildys vandenį, eterinis aliejus garuos, ir kambaryje pasklis malonus aromatas.

Spalvų panaudojimas namuose

Jaukūs namai-kiekvieno svajonė.  Jeigu norite pakeisti namų atmosferą nebūtina imtis „kapitalinių“ remonto darbų. Jaukesniais namus galite paversti tiesiog perdažę sienas. Kambario spalva-svarbus dalykas. Spalva keičia namų nuotaiką, efektyvus spalvos panaudojimas gali kompensuoti net kai kuriuos trūkumus, tokius kaip šviesos trūkumas ar nepatogios proporcijos. Kad suprastumėte kokios spalvos labiau norite ir kokia labiau tiktų, turite kai ką žinoti apie