Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Magiškas kvapas namuose

Aromatų terapijos lempa. Stilinga aromatų terapijos lempa ne tik papuoš jūsų kambarį, bet ir pripildys jį magiško šventės kvapo. Į viršutinįjį lempos indelį įpilkite šilto vandens ir įlašinkite 3-6 lašus kvapnaus eterinio aliejaus. Uždekite žemiau esančią žvakutę. Liepsna šildys vandenį, eterinis aliejus garuos, ir kambaryje pasklis malonus aromatas.

Namus galima kvepinti ir kitais būdais:
  • Keletą lašelių eterinio aliejaus įlašinkite į šilto vandens pripiltą nedidelį indelį ir pastatykite jį kuo arčiau stalinės lempos (lemputė turi nuolat šildyti vandenį).StockPhotoAromatherapy
  • Ant radiatoriaus užkabinkite vandenyje su keletu lašų eterinio aliejaus suvilgytą rankšluostį. Arba šalia pastatykite indelį su kvapiu vandeniu.
  • Galite pasidaryti kvapnią kompoziciją. Pavyzdžiui, ant padėkliuko išdėliokite blizgesiu apipurkštus kankorėžius, ant jų užlašinkite po lašelį eterinio aliejaus, o šalia padėkite degančių tablečių formos žvakučių.
  • Jei kūrensite židinį, lašelį kvapnaus aliejaus užlašinkite ant malkų.
Svetainė – pokylių ir susibūrimų vieta. Joje turi sklisti kvapas, padedantis atsipalaiduoti ir laisvai bendrauti. Į aromatų terapijos lempą įlašinkite keletą lašelių ambros, mandarinų, apelsinų, bergamotės, laimo, santalmedžio ar levandų eterinio aliejaus. Egzotiškų prieskonių (anyžiaus, imbiero, gvazdikėlių, kardamono, cinamono) kvapai suteiks šventei jaukumo ir šilumos. Jeigu jaučiatės pavargę, atpalaiduojančiai veikia kadagio, cinamono, mėtų ir levandos eterinių aliejų teikiamas kvapas.